Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περιμετρική Πάτρας : Έκλεψε το Ι.Χ., το τράκαρε και ξέχασε μέσα την ταυτότητα του !

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας; Σχηματίστηκε δικογραφία και ο νεαρός κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας: Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς το αυτοκίνητό της, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της.  Ο δράστης οδηγώντας το κλεμμένο αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών (Περιμετρική), όπου εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή πεζός. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του  Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, στο αυτοκίνητο, βρήκαν και κατάσχεσαν έγγραφα, δυο βιβλιάρια καταθέσεων, καθώς και το κινητό τηλέφωνο της παθούσας, τα οποία της αποδόθηκαν μαζί με το όχημά της.

Νεότερα 18/01 : Ένας ημεδαπός (ρομα) γεννηθείς το 1992 ήταν ο νεαρός που εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Αχαΐας δηλώνοντας πώς έχασε την αστυνομική του ταυτότητα ! Μετά τον έλεγχο των αστυνομικών προέκυψε πώς ... ο νεαρός  ήταν ο οδηγός του Ι.Χ. που προκάλεσε το τροχαίο ... το μαύρο όχημα όμως δεν ήταν δικό του ... το είχε κλέψει από την περιοχή των Σαγείκων !

Μετά την σύγκρουση και στην προσπάθεια του να εξαφανιστεί για να διαφύγει της σύλληψης,  βγήκε από το όχημα,  ξεχνώντας μέσα το τσαντάκι του (!)  το οποίο περιείχε την ταυτότητα του.  Αναγκάστηκε λοιπόν να πάει στο Τμήμα Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας και δήλωσε απώλεια της ταυτότητας του.  Μετά από έλεγχο και επικοινωνία με το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας,  όπου είχε επιληφθεί του τροχαίου και την αναζήτηση της ιδιοκτήτριας του αυτοκινήτου ,  διαπιστώθηκε η κλοπή του μαύρου αυτοκινήτου !!!! 

 

Προηγούμενο 18/01 09:48 : Ένας άνδρας νεαρής ηλικίας σύμφωνα με τις πληροφορίες του achaianews.gr εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα δυτικής Αχαίας δηλώνοντας απώλεια ταυτότητας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πώς πρόκειται για την ταυτότητα που βρέθηκε μέσα στο μαύρο Ι.Χ. από το οποίος ο οδηγός ... "εξαφανίστηκε" μετά το τροχαίο. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων ... για τα περαιτέρω . Η υπόθεση εξετάζεται. 

Προηγούμενη Ανάρτηση 18/01 09:12 : Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δύο οχήματα που κινούνταν στο ρεύμα πρός Αθήνα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα να καταλήξει στην άκρη του τούνελ και το δεύτερο να αναποδογυρίσει λίγο έξω από το τούνελ. Οι εκτιμήσεις θέλουν το μαύρο Ι.Χ. να καρφώθηκε πίσω από το από το θαλασσί ,το πέταξε μέσα στο τούνελ στον τοίχο και μετά από μικρή πορεία που ακολούθησε το μαύρο,  ανατράπηκε. Ο οδηγός του θαλασσί αυτοκινήτου δεν έχει τραυματιστεί ενώ οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον οδηγό του μαύρου Ι.Χ.  Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον οδηγό του μαύρου Ι.Χ. να πήδηξε το φράχτη και να εξαφανίστηκε. Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά τον οδηγό για τον οποίον παραμένει άγνωστο το αν έχει τραυματιστεί. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, μετά από έμφραγμα που υπέστη, νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος υπεβλήθη σε στεφανιογραφία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάστ . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζαμε ήδη ότι η εγκυμοσύνη μπορεί να αυξήσει το βάρος μας, αλλά τώρα, νέα μελέτη δείχνει ότι μπορεί να αυξήσει και την βιολογική μας ηλικία. Η εγκυμ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση "Ο Παπουτσωμένος Γάτος - Παιχνιδιάρης και στιλάτος!", κατακτά μικρούς και μεγάλους, φέροντας την υπογραφή της δημιουργικής Σκηνοθέτιδας, ΚέλλυςΣταμουλάκη. Μετά τα έργ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περίπου 2.200 άτομα, στη συντριπτική πλειοψηφία τους παιδιά, από δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, νηπιαγωγεία, παιδικούς σταθμούς, σχολές, συλλόγους, ΚΔΑΠ ΜΕΑ εντός και εκτός Αχαϊας ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
Image
Image

Search