Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Ορκίστηκαν οι νέοι διοικητές των νοσοκομείων

 Ορκίσθηκαν την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 στο κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ οι νέοι Διοικητές των κάτωθι Νοσοκομείων από το Διοικητή Γιάννη Καρβέλη :

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας ο κ. Ιωάννης Μπάκαβος

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ο κ. Δημήτριος Σκανδάλης

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» ο κ. Ηλίας Θεοδωρόπουλος

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» ο κ. Σπυρίδων Δερδεμέζης

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας ο κ. Αθανάσιος Γεωργάκης

 

• Στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» ο κ. Παύλος Αθανασόπουλος

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκο . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν ειρηνικά σήμερα στους δρόμους του Μάλμε, στη Σουηδία, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision, λίγες ώρες προτού να παρουσιαστεί η . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αυστηροποιείται ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΛ.ΑΣ. μετά το συγκλονιστικό περιστατικό της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Απειλούν μια Γαλλίδα βουλευτή, αλλά και την αρμενική, ελληνική και κουρδική κοινότητα. Για «αναζωπύρωση της δράσης των Γκρίζων Λύκων στη Γαλλία» κάνει λόγο δημοσίευμα της γα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκους που βρέθηκαν στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
Image
Image

Search