Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Απεβίωσε ο πανεπιστημιακός Χαράλαμπος Ζεγκίνογλου

  Θλίψη στο Πανεπιστήμιο Πατρών προκάλεσε η είδηση του θανάτου του επί σειρά ετών Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής Χαράλαμπου Ζεγκίνογλου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ενώ η σορός του θα αποτεφρωθεί στο Κέντρο Ασποτρέφρωσης Νεκρών Ριτσώνας, τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι. Είχε συνταξιοδοτηθεί από το Πανεπιστήμιο Πατρών, κλείνοντας μια σημαντική διαδρομή και ένα αξιόλογο έργο στον Τομέα Φυσικής Συμπυκνωμένης Ύλης, το οποίο είχε αποτυπωθεί και σε επιστημονικά βιβλία κυρίως με θέμα τη στατιστική φυσική της θερμοδυναμικής ισορροπίας. Είχε υπηρετήσει για 41 συναπτά έτη ως καθηγητής του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών. Ήταν αριστούχος φοιτητής του ΕΚΠΑ και εξαιρετικός δάσκαλος και επιστήμονας ενώ είχε συγγράψει το βιβλίο «Μονογραφίες» και συνταξιοδοτήθηκε το 2013. Γεννήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 1946 στην Κωνσταντινούπολη και πήγαινε στο Ζωγράφειο όπου είχε συμμαθητή τον πρώην Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Δάφνη Μπόκοτα εξέφρασε την άποψή της για τους φετινούς σχολιαστές της Eurovision, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Η επί σειρά ετών σχολιάστρια του διαγωνισμού έκανε μια ανάρτησ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γάμος θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι στα Χανιά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο συντροφός του Τάιλερ Μάκμπεθ οργανώνουν το γάμο τους σε ελληνικό έδαφος, μετά την ψήφιση του νομοσχεδ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον θάνατο της 48χρονης την Κυριακή του Πάσχα (5.5.24) όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα εκφοβισμού έχει πέσει ένας 53χρονος από τη Ναύπακτο, μετά την καταγγελία του για κακοποίηση ζώου. Τον Μάιο του 2018 ο άνδρας είχε καταγγείλει την κακοποίηση μιας γάτας από δύο παιδιά μπροστά από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Ηλείας μεταφέρθηκε μία γυναίκα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε περίπου στις 4:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΟ Πύργου-Ολυμπίας, στο ύψος της διασταύρωσης Πελοπίου. Σύμφων
Image
Image

Search