Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θρήνος για την εκπαιδευτικό Γεωργία Γκοτσοπούλου

Tην τελευταία της πνοή άφησε η πατρινή εκπαιδευτικός και συγγραφέας Γεωργία Γκοτσοπούλου. Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη στην εκπαιφευτική κοινότητα και όχι μόνο, καθώς ήταν από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της κοινωνίας. Τη χαρακτήριζε η ευγένεια, το ήθος και η αξιοπρέπεια.

Η εκλιπούσα ήταν μέλος της Εταιρείας Λογοτεχνών και επί σειρά ετών τίμησε με επιτυχία το βήμα των Φιλολογικών Βραδινών ικανοποιώντας απόλυτα το ακροατήριό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε αποσπάσει το Α΄ Βραβείο Διηγήματος από την Ακαδημία Αθηνών το 2008 για την νουβέλα της με τίτλο: «Το όνειρο», ενώ η πρώτη συλλογή διηγημάτων που κυκλοφόρησε με τον τίτλο: «Νερό στις ρίζες» έτυχε θερμής αποδοχής από το Πατρινό κοινό και κολακευτικών λόγων από τους κριτικούς της Λογοτεχνίας μας.

Η Γεωργία Γκοτσοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα, με καταγωγή από την Λακόπετρα Αχαΐας και ζούσε μόνιμα στο Πετρωτό Κλάους Πατρών.

Τελείωσε το Πειραματικό Σχολείου του Πανεπιστημίου Πατρών και το 2000 αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2001 υπηρετούσε την εκπαίδευση, δημόσια και ιδιωτική.

Το «νερό στις ρίζες», «6 μικρά διηγήματα της φύσης και του ανθρώπου» είναι το πρώτο της βιβλίο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην πολιτική κρισιμότητα της μάχης των Ευρωεκλογών έδωσε έμφαση ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε νωρίτερα τον Άγιο Δημήτριο στο λεκανοπέδιο Αττικής. Ο κ. Μητσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητές και μαθητές της Β' Λυκείου Λουτρακίου τρόμαξαν, όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έβγαζε καπνούς εν κινήσει. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρή είναι μια 80χρονη γυναίκα στο Μέτσοβο, από φωτιά που ξέσπασε στις 12:25 το μεσημέρι του Σαββάτου (20.4.2024) στο Ανήλιο Μετσόβου. Η φωτιά, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα τέλη Μαΐου αναμένεται η απολογία του παιδίατρου από την Πάτρα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού του, όταν αυτό ήταν βρέφος, με την εκδίκαση της υπόθεσης να συνεχίζεται χθες στο Μι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την προσβασιμότητα και την συμπερίληψη μίλησε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου στην 6η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
Image
Image

Search