Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πώς αποχαιρέτησε η Ουρανία Μπίρμπα το σύντροφό της Μιχάλη Βασιλάκη

Με ένα μήνυμα στο Facebook αποχαιρέτησε η Ουρανία Μπίρμπα το σύντροφό της Μιχάλη Βασιλάκης:

«Σίγησε το μυαλό και η καρδιά του Μιχάλη μας, του μπαμπά μου, της αγάπης της μαμάς μου. Ένα μυαλό πλημμυρισμένο από συναισθήματα.

Ένα μυαλό γεμάτο καρδιά δεν υπάρχει πια για μένα και την μάνα μου, τους συντρόφους μας, για όλους όσους αγάπησε με πάθος και αγωνίστηκε.

Ήσουν επαναστάτης με σκέψη διαλεκτική, με αυτοθυσία απέραντη, με ανιδιοτέλεια ανυπέρβλητη, με καρδιά μικρού παιδιού.

Ήσουν δάσκαλος γεμάτος απαντήσεις, ήσουν φιλόσοφος γεμάτος ερωτήσεις, ήσουν διέξοδος στην μιζέρια μιας βάρβαρης εποχής γεμάτος αισιοδοξία και πίστη ότι θα γυρίσει ο τροχός της ιστορίας.

Ήσουν πάντα μαχητής και νικητής ποτέ διαμαρτυρόμενος χαμένος στα συνθήματα.

Ήσουν γεμάτος πείσμα και θέληση για να αλλάξουν τα πράγματα στην κοινωνία.

Μαχητής και 21 μερόνυχτα στην εντατική του δημόσιου νοσοκομείου του Ρίου πάλεψες για την ζωή σου με την αμέριστη βοήθεια όλων των γιατρών της ΜΕΘ που ευχαριστούμε από καρδιάς, με την αγάπη και την σκέψη την δική μας, των συντρόφων και φίλων να σε συντροφεύει όμως δεν τα κατάφερες.. δεν νίκησες αυτή την φορά αλλά δεν νικήθηκες.

Τώρα στέκεις ορθός και κάνεις άλλα ζάλα.

Δεν ήσουν ένα ήσουνα ΟΛΑ για μένα και την μάνα μου και έτσι θα μείνεις πάντα.

Ήσουν καλός

ήσουν γλυκός

είχες τις χάρες όλες.

Αντίο καρδιά των καρδιών μας, θα σε αγαπάμε πάντα»

 

(Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτισε το Μαριώ μου κι εγώ τον δικό μας Μιχαλιώ)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, υπόθεση εκβίασης και πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος εμπόρου στη Δυτική Αχαΐα. Γι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα από το πρωί της Κυριακής λόγω της αφρικανικής σκόνης που έχει «πνίξει», για μια ακόμα μέρα, σχεδόν όλες τις περιοχές της χώρας και όπως προειδοποιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος Κλεοµένης Μπάρλος και τα Μέλη του ∆. Σ. του Συνδέσµου Επιχειρήσεων και Βιοµηχανιών Πελοποννήσου & ∆υτικής Ελλάδος προσκαλούν στην Ανοικτή Εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
Image
Image

Search