Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σοκολατορίχτες θα εκτοξεύσουν ... 50.000 σοκολάτες !

Έτοιμα να ριχτούν στη «μάχη της σοκολάτας» είναι και φέτος οι σοκολατορίχτες που θα μας γλυκάνουν με το δικό τους τρόπο και στο φετινό πατρινό καρναβάλι. Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τα πέντε σωματεία σοκολατοριχτών, φέτος θα πετάξουν 50.000 σοκολάτες ενώ από αυτές οι 10.000 σοκολάτες θα πεταχτούν στο καρναβάλι των μικρών.

Να σημειώσουμε ότι φέτος συγκεντρώθηκαν 10.000 σοκολάτες παραπάνω από πέρσι!

Το πρόγραμμα των σοκολατοριχτών!

Σάββατο 22/02 στις 12.45 στη κοπή της «ΣΟΚΟΛΑΤΟΚΑΡΝΑΒΑΛΟΠΙΤΑΣ» στην αίθουσα του «Συνεδριακού Κέντρου Αγοράς Αργύρη»

 Κυριακή 23/02 

α) στην αρχή της Μεγάλης Παρέλασης των «Μικρών», με μια επιλε-κτική ομάδα σοκολατοριχτών από παιδιά που θα προσφέρουν ένα μικρό καλαθάκι με σοκολάτες στο Δήμαρχο, μπροστά στο Δημοτικό Θέατρο, β) με τα δύο (2) μεγάλα βαγονέτα στο τέλος της Μεγάλης παρέλασης των «Μικρών» και γ) το βράδυ στο χορό του Δημάρχου,

Σάββατο 29/02 στη μίνι παρέλαση  στο ιστορικό κέντρο (Γούναρη – Αγίου Ανδρέου – Αράτου – Μαιζώνος – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας – Ερμού – Μαιζώνος – Πλατεία Γεωργίου – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας) με τα δύο (2) μεγάλα βαγονέτα, την συνοδεία του μουσικό άρματος και μαζί με τους «Στρατηγούς» και

Κυριακή 01/03

α) στην αρχή, με μια επιλεκτική ομάδα σοκολατοριχτών που θα συνοδεύει πάνω σε ποδήλατο ή τρόλεϊ – καρότσι το καθιερωμένο καλάθι με σοκολάτες το οποίο θα το προσφέρει, τιμής ένεκεν στο Δήμαρχο μπροστά από το Δημοτικό Θέα-τρο και β) στο κλείσιμο, με τα ειδικά διαμορφωμένα άρματα- πλατφόρμες. στη Μεγάλη Παρέλαση Πατρινού Καρναβαλιού.

Τα προβλήματα

Όπως ανέφεραν στην συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των πέντε σωματείων σοκολατοριχτών, στην όλη προσπάθεια υπάρχουν και δυσκολίες καθώς σε αυτό δεν υπάρχει κάποια βοήθεια από τον Δήμο. Μέχρι στιγμής προσεγγίζονται εταιρείες ενώ δεν έχει καταστεί εφικτό μέχρι τώρα θα πεταχτούν στο καρναβάλι σοκολάτες που θα έχουν παρασκευαστεί γι΄αυτό το σκοπό και που θα γράφουν «Πατρινό Καρναβάλι».

Όπως εξήγησε ο Περικλής Δημητρόπουλος αυτό θα ήταν διαφήμιση για το Καρναβάλι της Πάτρας, ειδικά τις φορές που επισκέπτονται και μοιράζουν σοκολάτες σε τηλεοπτικές εκπομπές μεγάλων ι9διωτικών καναλιών. Να σημειώσουμε ότι φέτος οι σοκολατορίχτες βρέθηκαν δύο φορές σε αθηναϊκά κανάλια ενώ τα έξοδα μετακίνησης κάλυψε ο Δήμος.

Μεγάλο πρόβλημα είναι για τους σοκολατορίχτες είναι και τα άρματα ενώ όπως ανέφεραν θα έπρεπε να υπάρχουν 3-4 σύγχρονες πλατφόρμες με το πρόβλημα της μεταφόρτωσης των σοκολατών να δυσκολεύει το έργο τους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

της Ουρανίας Πάλμου, Διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού - MCS στον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αντιπροέδρου ΤΕΕ ΤΔΕ Η συζήτηση που έγινε για την κατασκευή μαρίνας «Mega  Yacht » στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε γνωστό σούπερ μάρκετ, στην Τριών Ναυάρχων, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ακρωτηριάστηκε πιθανόν από τροχό κοπής τυριών, το δάχ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Ρεάλ αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας για να συγκρατήσει τους φορμαρισμένους . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μάνουελ Νόιερ κράτησε το μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ και βοήθησε στην πρόκριση της Μπάγερν στα ημιτελικά του Champions League, πανηγυρίζοντας κι ένα ατομικό ρεκόρ. Ο Γερμανός τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ΔΣ της Π.Ε.Δ.Δ.Ε. στην συνεδρίασή του την Πέμπτη 11 Απριλίου συζήτησε για τις συνθήκες που δημιουργούνται τόσο στην Δυτική Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη χώρα με βάση πολύ σημαντικές μελέτες τοπικών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θέματα που άπτονται της συνεργασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου συζητήθηκαν,σε κλίμα συνεργασίας, μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη και εκπροσώπων των Δασαρχείων της Αχαΐας.  Ο ισχ
Image
Image

Search