Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση Παπαδημάτου για αναβολή Καρναβαλιού

 Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την αναβολή του Πατρινού Καρναβαλιού, εξαιτίας των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος ανέφερε τα εξής στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας: «Δεν είναι ώρα κριτικής, είναι ώρα ευθύνης, ηρεμίας ψυχραιμίας. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι αυτό που είναι τώρα. Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστούν τα δεδομένα αύριο ή μεθαύριο ή σε μερικά 24ωρα. Οφείλουμε να δείξουμε σοβαρότητα, υπευθυνότητα και να συνεργαστούμε και μεταξύ μας, αλλά και με την επιστημονικό κόσμο και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και φυσικά με τους ειδικούς. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρούμε τρόπους προκειμένου να στηριχθούν και οι καταστηματάρχες και ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας, που περίμεναν την κορύφωση των Καρναβαλικών εκδηλώσεων. Είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτά που θα κάνουμε το επόμενο διάστημα, προκειμένου και ασφάλεια να υπάρχει για τους πολίτες, αλλά και για να δοθεί τουριστική και οικονομική πνοή στην περιοχή μας μέσω Καρναβαλικών εκδηλώσεων όποτε κι αν τις μεταφέρουμε».

 

 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                20,21 Απριλίου 2024 (Από 7 π.μ. Σαββάτου έως 7 π.μ. Δευτέρας) Αγγειοχειρουργός:Αλεξανδρόπουλος ΔημήτριοςΚανακάρη 80, 3ος όροφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search