Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ-Έκτακτη συνέντευξη εργαζομένων στα Νοσοκομεία

Τα γραφεία της 6ης Υγειονομικής περιφέρειας αναμένεται να επισκεφθούν την Παρασκευή το πρωί εργαζόμενοι των δύο νοσοκομείων της Πάτρας του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου Πατρών και του νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας. 

Οι εργαζόμενοι αμέσως μετά θα μεταβούν στα δύο νοσοκομεία ,το μεσημέρι θα δοθεί έκτακτη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους της περιοχής στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και την περίπτωση περαιτέρω διασπορά του ιού με το νοσοκομείο αναφοράς βρίσκεται εκτός εφημεριών, με μειωμένο προσωπικό λόγω της καραντίνας στην οποία έχουν μπεί γιατροί και νοσηλευτές και το νοσοκομείο Άγιος Ανδρεας να έχει έλλειψη προσωπικού.

Στην Πάτρα αναμένεται να βρεθεί και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Γιαννακος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και κατά συναυτουργία διώκεται 43χρονος από το Τσιφούτ Καστέλι, ο οποίος φέρεται ως βασικός ύποπτος στην υπόθεση της ένοπλης επίθε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υπο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά το Άγιο Φως από την Αθήνα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά δεκατρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. Ανάσταση. Λέξεις,
Image
Image

Search