Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Δικογραφία για τον ιερέα της εκκλησίας που λειτούργησε την 25η Μαρτίου

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του ιερέα της εκκλησίας που λειτούργησε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, παρά τις απαγορεύσεις.

O εισαγγελέας αναμένεται ν'αποφασίσει αν θα σχηματισθεί και για όσους συντέλεσαν στη λειτουργία, π.χ. ψάλτες, αλλά και στους πιστούς που σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να πληρώσουν 150 ευρώ.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου στην Πάτρα λειτούργησε κανονικά, παρά τις απαγορεύσεις τόσο από την εκκλησία όσο και από την Πολιτεία. Όπως ανέφεραν πιστοί που βρέθηκαν στο Ναό, τελέστηκε  Όρθρος παρουσία περίπου 30 ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι  προ ημερών είχε λειτουργήσει και ο Μητροπολίτης Κυθήρων, ο οποίος είναι πρόσωπο που συνδέεται πνευματικά με τον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο - ο οποίος λειτούργησε σήμερα στον Άγ. Νικόλαο Πάτρας - και στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη και θα καθίσει στο εδώλιο.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η απόφαση ιερέα στην Πάτρα να ανοίξει σήμερα Τετάρτη την εκκλησία και να τελέσει όρθρο παρουσία τουλάχιστον 30 πιστών την ώρα που το κράτος έχει απαγορεύσει κάτι τέτοιο. Στην εκκλησία βρέθηκε μάλιστα Πατρινός δημοσιογράφος ο οποίος δέχθηκε φραστική επίθεση από τους πιστούς γιατί κατέγραφε τα όσα συνέβαιναν. Για το γεγονός ενημερώθηκε ο Μητροπολίτης Πατρών ο οποίος και θα λάβει μέτρα σε βάρος του ιερέα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search