Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δ. Ελλάδα...156 πρόστιμα σε τρεις ημέρες για παραβίαση των μέτρων

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού και στο πλαίσιο αυτό, έχουν βεβαιωθεί 1.795 πρόστιμα. Μόνο την Τρίτη βεβαιώθηκαν 1631 πρόστιμα πανελλαδικά.

Η Δυτική Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των πιο απείθαρχων περιοχών, αφού από την αρχή επιβολής των περιοριστικών μέτρων, βρισκόταν στη δεύτερη θέση πανελλαδικά, αλλά χθες, «έπεσε» στην τέταρτη θέση με 156 πρόστιμα, μετά την Αττική, τα Ιόνια Νησιά και την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις, την Τρίτη 117 και χθες, μέχρι αργά το μεσημέρι, είχαν βεβαιωθεί συνολικά 21 παραβάσεις.

Μέχρι σήμερα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας έχει βεβαιώσει 47 παραβάσεις, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας 39 παραβάσεις, η Διεύθυνση Αστυνομίας Αιτωλίας 38 παραβάσεις και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας 32 παραβάσεις.

Σε όλες τις προαναφερόμενες περιπτώσεις επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 150 ευρώ, ενώ όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, η συντριπτική πλειοψηφία των παραβάσεων, σημειώνεται από πεζούς, που δεν φέρουν την έγγραφη βεβαίωση μετάβασης ή την ηλεκτρονική έγκριση μέσω SMS, στοιχεία ταυτότητας, ή βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο από αυτό που δηλώνουν.

Περιπολικά και μοτοσικλετιστές βρίσκονται καθημερινά σε μπλόκα σε κεντρικά σημεία της Πάτρας και ελέγχονται τόσο οι οδηγοί όσο και οι πεζοί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονιστική ήταν, για μια ακόμη φορά, η Μαρία Καρυστιανού, η μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, στην ομιλία της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού: Μετά το ξεφάντωμα, ώρα για αναστοχασμό κ . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, έκανε μια ιδιαίτερη ανάλυση, εν είδει σχολίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την τακτική της ΝΔ και τα πολιτικά αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει ως βασική επιλογή στην δεξιά πλευρά της άμυνας τον Ροντινέι, έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι τον Πορτογάλο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε, αλλά στην Βραζιλία τον συνδέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά ξέσπασε σε σταθμευμένο όχημα στην συμβολή των οδών Ηλείας και Γερμανού στην Πάτρα, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας. Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική και αστυνομία. Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού, του Καρναβαλιού τηςΕλλάδας, έφθασε στο τέλος της.Όλες οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και ειδικά το τελευταίοτριήμερο, κατ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η περιφερειακή παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» με επικεφαλής τον Κώστα Καρπέτα,θέτει τρία σημαντικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλοακ
Image
Image

Search