Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξοπούλου: Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

 

 

 

Μετά την πρόσκληση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για κατάθεση του 50% του μισθού των Βουλευτών και Υπουργών της Ν.Δ. στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του Covid-19, η βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Χριστίνα Αλεξοπούλου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

 

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη σημερινή του πρόσκληση για κατάθεση του 50% της βουλευτικής αποζημίωσης για την καταπολέμηση του Covid-19, επαναπροσδιόρισε τον ορισμό του Ηγέτη. 

 

Ο Ηγέτης είναι αυτός που πρώτος μπαίνει στη μάχη και εμπνέει τους άλλους. Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το αποδεικνύει κάθε μέρα πως είναι ένας τέτοιος ηγέτης και τοποθετεί την Ελλάδα στη θέση που της αξίζει.

 

Χωρίς δεύτερη σκέψη, καταθέτω το 50% της βουλευτικής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δύο μήνες, και για όσους μήνες ακόμα χρειαστεί, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του Covid-19 στη χώρα μας. 

 

Με την αλληλεγγύη στη ψυχή μας θα #βγούμε_από_το_σπίτι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, υγιείς και δυνατοί!»

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αθώοι κρίθηκαν οι εννέα κατηγορούμενοι Αιγύπτιοι για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου με τα εκατοντάδες θύματα, που είχε συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία αλλά και την διεθνή κοινότη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η πτήση της Singapore Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Λονδίνο προς Σιγκαπούρη. Στην πτήση σημειώθηκαν έντονες αναταράξεις, με αποτέλεσμα έναν νεκρό κ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

"Η Μπουγάδα της Ευτυχίας", μια πρωτότυπη δράση με μηνύματα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και ευαισθητοποίησης των παιδιών, έρχεται την προσεχή Δευτέρα 27 Μάϊου για πρώτη φορά στην Πάτρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
Image
Image

Search