Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 57χρονη έκλεψε μοτοσυκλέτα- Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 56χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση 

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος ημεδαπός,  διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών για απόπειρα κλοπής και απείθεια.

 

 

Σύλληψη πέντε  αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 22 έως 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

 

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη

 

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης. Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι του στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

 

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας 23χρονος ημεδαπός,  διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5000) ευρώ για παράβαση του νόμου περί αυθαιρέτων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 

Σύλληψη πέντε  αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, πέντε αλλοδαποί, ηλικίας από 26 έως 58 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.

 

Σύλληψη ημεδαπού για μέθη

Συνελήφθη, χθες το απόγεμα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος  Ναυπακτίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.  Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του,  προέκυψε ότι του έχει αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Μόνο έξι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, απόφαση που προκάλεσε την οργή των συγγενών των θυμάτων. Παράλληλα, αθώοι κρίθηκαν η Ρένα Δο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μόνο στα χαρτιά είναι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό σε ετήσια βάση, αφού ο πληθωρισμός και η εξωπραγματική φορολόγηση των Ελλήνων κατά 37,5%, επί της ουσίας έ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έξι χρόνια μετά τη μεγαλύτερη τραγωδία που έζησε η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για την ενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιος Κούλογλου, τονίζον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
Image
Image

Search