Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αθηνών- Κορίνθου: Νεκρός οδηγός νταλίκας στην καμπίνα του οχήματος

Νεκρός από πυροβολισμό βρέθηκε στην εθνική οδό, στο ύψος του Ασπρόπυργου, ένας οδηγός φορτηγού. Ο άνδρας, βρέθηκε στην καμπίνα του οχήματος του ενώ ήδη έχει σπεύσει στο σημείο κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών.


Ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί εάν πρόκειται για  απόπειρα ληστείας η άλλης φύσης εγκληματική ενέργεια.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθερ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπαράζ επαφών σε Υπουργεία στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής θέτοντας σειρά σημαντικών ζητημάτων. Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαρής επισκέφθηκε το Υπουργείο Εσωτερικών, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωσ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσους ετήσιους τζίρους κάτω από 30.000 ευρώ δήλωσαν στην Εφορία για το 2022 οι 140 από τους 379 συνολικά κλάδους αυτοαπασχολουμένων, ενώ μόλις 63 κλάδοι δήλωσαν μέσους ετήσιους τζ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το πρωί της Παρασκευής 26 Απριλίου ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος τέλεσε την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ερυμανθείας Τριταίας για τους μαθητές τ
Image
Image

Search