ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Kόντρα Μάρκου-Γεραπετρίτη στη Βουλή

Σκληρή αντιπαράθεση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας  Κώστα Μάρκου με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γ. Γεραπετρίτη, με αντικείμενο την αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου του λοιπού διδακτικού προσωπικού στις προσεχείς πρυτανικές εκλογές.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική απεργια για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ “ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης” και καλεί όλο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική, αντιλαϊκή πολιτική
Image
Image

Search