ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας για ανασχηματισμό: Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα

Για την οικονομία, τον ανασχηματισμό, καθώς και την έλευση των τουριστών εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε ο Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ.

“Στα γενέθλια σβήνουμε κεράκια, όχι ονόματα”, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού την ερχόμενη Τρίτη 7 Ιουλίου, που συμπληρώνεται ένας χρόνος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. “Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού. Η κυβέρνηση προχωρά το έργο της”, συμπλήρωσε, αναφερόμενος ωστόσο μόνο στη συγκεκριμένη ημέρα, καθώς είναι δεδομένο ότι θα γίνει σύντομα, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πότε.

Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι κάθε μέρα γίνονται περίπου 6.000 τεστ στις συνολικά 30 πύλες εισόδου της χώρας μας, καθώς και πως επιδίωξη είναι όσο προχωρά ο Ιούλιος, και αναμένεται να αυξηθεί και ο αριθμός των αφίξεων, να γίνονται περισσότερα τεστ.

“Δεν κάνουμε έναν απλό δειγματοληπτικό έλεγχο. Τα τεστ είναι στοχευμένα. Έχουν ανάλυση κινδύνου και γι’ αυτό ζητάμε από τους επισκέπτες μας να συμπληρώνουν το ειδικό έντυπο που δίνει τη διαδρομή τους ώστε να μπορεί να γίνεται σωστή ιχνηλάτηση και να βάζουμε στο σύστημα τα κρούσματα που είναι τα πιο επικίνδυνα”, σημείωσε. 

Σε ό,τι αφορά στην περίφημη λίστα με τα μέσα ενημέρωσης, στα οποία διοχετεύθηκαν τα ποσά για την καμπάνια κατά του κορονοϊού “Μένουμε Σπίτι”, ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι είναι θέμα λίγων 24ωρων να δημοσιοποιηθεί με πλήρη διαφάνεια. Τόνισε δε ότι ο ποιοτικός και ποσοτικός έλεγχος έχει ολοκληρωθεί, έχουν αποσταλεί τα στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών κι οι πληρωμές έχουν ολοκληρωθεί. “Όταν μου πουν από το υπουργείο Οικονομικών, θα τη δώσω στη δημοσιότητα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον δρόμο προς τη φυλακή έδειξε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 48χρονο που καταδικάστηκε τελεσίδικα επειδή παρενόχλησε σεξουαλικά και εξύβρισε μία νεαρή γυναίκα, μέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη διερεύνηση αδικημάτων όπως αυτό της ανθρωποκτονίας διά παραλείψεως από τα αστυνομικά όργανα, ζητούν οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search