ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωτήλας για την Αγία Σοφία: Ημέρα βαθιάς οδύνης η 24η Ιουλίου

Σε δήλωση του ο αχαιός βουλευτής της ΝΔ Ιάσονας Φωτήλας αναφέρει:

«Είναι μία μέρα βαθιάς οδύνης η 24η Ιουλίου για την ορθοδοξία, την Ελλάδα αλλά και για όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Ο πρόεδρος της Τουρκίας κ. Ερντογάν άλλαξε τη λειτουργία της Αγίας Σοφίας και από μουσείο πολιτιστικής κληρονομιάς όλης της ανθρωπότητας, την μετέτρεψε σε τόπο λατρείας του μουσουλμανισμού. Πραγματοποίησε την πρώτη μετά 86 χρόνια λειτουργίας της ως τζαμί. Οι καμπάνες της χριστιανοσύνης χτυπούν πένθιμα και η καταδίκη της διεθνούς κοινότητας είναι πάνδημη.

Η ελληνική κυβέρνηση ήδη επεξεργάζεται συγκεκριμένα μέτρα αντίδρασης σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και την οργάνωση του ΟΗΕ για την προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, την UNESCO. Πολύ σύντομα θα ανακοινώσει δέσμη ενεργειών για την προάσπιση της Αγίας Σοφίας ως πανανθρώπινου μνημείου και φορέα οικουμενικών αξιών».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εορταστικό ωράριο λόγω Πάσχα θα λειτουργούν μέχρι και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (04/05), τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και τα σούπερ μάρκετ σε όλη την επικράτεια. Οι καταναλωτές μ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου θα φτάσει στην Ελλάδα από τα Ιεροσόλυμα το Άγιο Φως μεταφέροντας μαζί του το χαρμόσυνο αναστάσιμο μήνυμα. Για το σκοπό αυτό μεταβαίνει επιτ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ                                3, 4 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Μ. Παρασκευής έως 7π.μ. Κυριακής Πάσχα) Αγγειοχειρουργός:Λυμπερόπουλος ΛάμπροςΑθανασίου Διάκου 29, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, μετά από νοσηλεία λίγων ημερών από το πρωί του Σαββάτου του Λαζάρου, ο Δημήτρης Τσελιμέκης από την Πάτρα, φοιτητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής: Μεγάλο Σάββατο 04/05/2024: 09.00 - 15.00Κυριακή του Πάσχα 05/05/2024: ΑργίαΔευτέρα 06/05/2024: Αρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
Image
Image

Search