ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρατσιστικό παραλήρημα Βελόπουλου κατά του Αντετοκούνμπο

Λίγη ώρα μετά τα ρατσιστικά σχόλια του στελέχους του υπουργείου Παιδείας και συγκεκριμένα πρώην -πλέον- Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, Κωνσταντίνου Καλέμη, ο Κυριάκος Βελόπουλος ήρθε να δώσει το δικό του σόου αθλιότητας με ρατσιστικές αναφορές κατά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, του Έλληνα που διαπρέπει στις ΗΠΑ και κάνει με κάθε ευκαιρία περήφανη την Ελλάδα.

 

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter  ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης έγραψε πως «ΕΙΠΑΜΕ:ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΕΣΑΙ, ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ(ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΜΚΟ ΚΛΠ)ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, δύσκολη η ζωή κάποιου με το χρώμα του δικού μου δέρματος».

 

 

Καθαιρείται το στέλεχος του υπ. Παιδείας μετά τα ρατσιστικά σχόλια κατά του Αντετοκούνμπο

Νωρίτερα, την άμεση απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Καλέμη από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας ανακοίνωσε επίσημα το υπουργείο Παιδείας, μετά τα ρατσιστικά σχόλιά του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από το υπουργείο Παιδείας, Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων, απομακρύνεται άμεσα ο κ. Κωνσταντίνος Καλέμης από τη θέση του Συντονιστή Εκπαίδευσης Προσφύγων του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων Μαλακάσας, όπου είχε αποσπαστεί ήδη από το 2017 με απόφαση της τότε πολιτικής ηγεσίας.

 

Όπως δήλωσε η κ. Κεραμέως: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τις αναρτήσεις ρατσιστικού και άκρως προσβλητικού περιεχομένου του εν λόγω εκπαιδευτικού. Τέτοιες  συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στο εκπαιδευτικό μας σύστημα».

 

Τα χυδαία σχόλιά του

Στο επίμαχο ρατσιστικό σχόλιο του Κωνσταντίνου Καλέμη στο διαδίκτυο, ο υπεύθυνος του υπουργείου Παιδείας για την εκπαίδευση των προσφύγων σχολίαζε δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο λέγοντας «τι ακριβώς είπαμε ότι κάνει η μαϊμού αυτή; α, ναι, παίζει μπάσκετ. αδιάφορο έως άσχετο. ας μάθει ΠΟΙΟΙ τίμησαν το άθλημα αυτό στην Ελλάδα, ο αχάριστος».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε κοινό αγώνα για μόνιμες προσλήψεις καλεί ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης του πρώην συμβασιούχους των κοινωφελή προγραμμάτων της Πάτρας, ο οποίος μιλώντας στο «achaianews.gr» . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεμάτοι με ξερά χόρτα και κλαδιά που δημότες κλαδεύουν από τις αυλές και τους κήπους τους τα περιβόλια τους, έχουν γεμίσει τα σημεία περιμετρικά των κάδων, ακόμα και δίπλα από παιδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 45χρονος που κατηγορείται για το θάνατο του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας. Με τη διαδικασία τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε στη διευθύνουσα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας παραγγελία προκειμένου να διενεργηθεί πειθαρχική ευθύνη της Εισαγγελέως Πρωτ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της πολύμορφης δράσης της, που βρίσκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Για σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου προγραμματίζονται δειγμ
Image
Image

Search