ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ισραήλ: Πλήρης υποστήριξη στην Ελλάδα

«Το Ισραήλ παρακολουθεί προσεκτικά την αύξηση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο», σημειώνει η ισραηλινή κυβέρνηση.

Το μήνυμα του Ισραήλ

Μήνυμα, σε ανακοίνωσή της, που δημοσιεύει η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα.

Περαιτέρω, η ισραηλινή κυβέρνηση διαμηνύει ότι «το Ισραήλ εκφράζει την πλήρη υποστήριξη και αλληλεγγύη του στην Ελλάδα, στις θαλάσσιες ζώνες της και στο δικαίωμα καθορισμού της ΑΟΖ της».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Η ειλικρινής σχέση που θέλουμε να έχουμε με τους συμπολίτες μας, θα είναι ο οδηγός μας και στο τέλος της θητείας μας, θα μας εμπιστευτούν ξανά." Αυτό επεσήμανε στην πρώτη του συνέ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

523 περιστατικά, τα περισσότερα αφορούσαν µέθη και πτώσεις Σε 523 ανήλθαν τα περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν το τελευταίο τριήµερο του Πατρινού Καρναβαλιού οι ιατροί και . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης αφότου το ξέφρενο γλέντι του καρναβαλιού κατέληξε σε τραγωδία με τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφορ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search