ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κελέτσης για κορωνοϊό: Είναι ύπουλη κατάσταση, δεν ξέρεις από πού θα έρθει

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Κελέτσης. Ο ίδιος δεν είχε δώσει το «παρών» το βράδυ της Κυριακής (25/10) στην αίθουσα της Ολομέλειας, προκειμένου να ψηφίσει δια ζώσης επί της προτάσεως μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, επιλέγοντας την επιστολική ψήφο.

 

Ο κ. Κελέτσης είναι ασυμπτωματικός, ενώ προ ημερών είχε επισκεφθεί το κανάλι της Βουλής ως καλεσμένος, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να τεθούν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους. Ο βουλευτής φέρεται να κόλλησε τον ιό από συνεργάτη του στο πολιτικό του γραφείο, ο οποίος με τη σειρά του το είχε κολλήσει από τη σύζυγό του.

 

Ο βουλευτής Έβρου μίλησε στο Mega για τη μόλυνση, λέγοντας πως ειδοποιήθηκε το Σάββατο (24/10) πως συνεργάτης του στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. «Μόλις ενημερώθηκα, πήγα στο ιατρείο της Βουλής, αλλά δεν έκαναν τεστ επειδή ήταν Σαββατοκύριακο. Μετά από συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ, έκανα το τεστ το πρωί της Κυριακής και αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας ειδοποιήθηκα ότι είναι θετικό. Έκτοτε μπήκα σε καραντίνα», τόνισε.

 

Ο Σταύρος Κελέτσης είπε πως αισθάνεται καλά και σημείωσε πως φορούσε μάσκα και τηρούσε τα μέτρα, ενώ στο γραφείο του που υπήρξε το πρώτο κρούσμα, εργαζόντουσαν λόγω κορονοϊού τρία άτομα, καθένα εκ των οποίων στο δικό του χώρο. Συνολικά, τέσσερα ήταν τα θετικά κρούσματα στο γραφείο του, περιλαμβανομένου και του ίδιου.

 

Όσον αφορά τη συνάντηση στη Σαμοθράκη που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε: «Αυτό είχε προηγηθεί. Η συνεργασία με τον συνεργάτη μου έγινε μετά, αφού αναχώρησε ο πρωθυπουργός. Εγώ γύρισα στην Αλεξανδρούπολη και τη Δευτέρα το βράδυ γύρισα στην Αθήνα».

 

Μέχρι στιγμής δεν έχει συμπτώματα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντας καθοριστική την σημασία τήρησης των μέτρων. «Είναι ύπουλη κατάσταση, δεν ξέρεις από πού θα έρθει», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο για τους έξι Πατρινούς που βρήκαν πριν από 33 χρόνια, τραγικό θάνατο από τη φονική έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση.   Το
Image
Image

Search