ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η κυβέρνηση να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τη μάσκα της ατομικής ευθύνης»

Με αφορμή την άνοδο των αριθμός όσον αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, πραγματοποίησε δήλωση, μέσω της οποίας καλεί την κυβέρνηση «να σταματήσει, επιτέλους, να κρύβεται πίσω από τη μάσκα της ατομικής ευθύνης».

«Η ευθύνη για τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και μέτρα προστασίας όπου είναι αναγκαίο είναι όλη δική της. Και μόνο αυτή μπορεί να εμπεδώσει το αίσθημα ασφάλειας αλλά κι ευθύνης του λαού», επισήμανε ο κ. Κουτσούμπας, για να συνεχίσει: «Είναι σαφές, πλέον, ότι τα όποια περιοριστικά μέτρα, από μόνα τους, δεν μπορούν να αποτρέψουν τα χειρότερα αν δεν συνδυαστούν με την άμεση επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και πρόνοιας για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ΜΕΘ, τα μαζικά δωρεάν τεστ, ο δημόσιος έλεγχος σε κρίσιμους χώρους, όπως είναι οι οίκοι ευγηρίας».

«Αν δεν συνδυαστούν επιπλέον με μέτρα στα μέσα μεταφοράς, στα σχολεία, αλλά και στους χώρους δουλειάς που εξελίσσονται σε εστίες υπερμετάδοσης», επισήμανε στη συνέχεια ο γ.γ. του ΚΚΕ και πρόσθεσε πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί πια να κωφεύει! Οι εργαζόμενοι μαζικά, μαχητικά μπορούν να διεκδικήσουν και να επιβάλουν τα αναγκαία μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής τους».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, ολοκληρώνεται η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search