ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Εμβόλια στον γενικό πληθυσμό από τον Μάρτη

Έχουμε προαγοράσει το διπλάσιο των δόσεων εμβολίων, από αυτό που χρειαζόμαστε, αυτό μπορώ να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό, τόνισε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Θα έχουμε μέχρι τα τέλη Μαρτίου περί τα 4 εκατομμυρία δόσεις, άρα θα μπορέσουμε να εμβολιάσουμε περί τα 2 εκατομμύρια συμπολιτών μας, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Από τον Φεβρουάριο θα δημιουργήσουμε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη 4 μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα, είπε ο πρωθυπουργός. Μην έχουμε αυταπάτες πως κάποιες χώρες ή εταιρείες θα ζητούν έγγραφα σχετικά με τον εμβολιασμό, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με τη σημερινή του πρωτοβουλία περί πιστοποιητικού εμβολιασμού, που θα συζητηθεί σε επίπεδο ΕΕ. Είμαι αισιόδοξος για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει εμβολιαστεί ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού πληθυσμού σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, σε καμία περίπτωση δεν θα παραβιάσουμε την ευρωπαϊκή συμφωνία για την αγορά εμβολίων. Δεν μπορεί να έχουμε μία Ευρώπη ala carte τόνισε ο πρωθυπουργός. Η Ελλάδα τα έχει καταφέρει σχετικά καλύτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση της πανδημίας. "Αυτή τη στιγμή η πανδημία υποχωρεί στη χώρα μας", τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου. Ουδέποτε η επιτροπή μας εισηγήθηκε κλείσιμο της Θεσσαλονίκης προ των εορτών της 26ης και 28ης Οκτωβρίου. Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για τη στήριξη του ΕΣΥ στη Βόρειο Ελλάδα, σημείωσε στη συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στερείται οποιαδήποτε σοβαρότητα η πρόταση Τσίπρα να πάρουμε τις παντέντες και να παρασκευάζουμε στην Ελλάδα τα εμβόλια. Αυτό που βλέπω δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά απογοήτευση, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Γιατί να συζητήσουμε πίσω από τις κλειστές πόρτες του Προεδρικού Μεγάρου και όχι ενώπιον των πολιτών στη Βουλή, διερωτήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύγκληση Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kάθε χρόνο στις 15 Μαΐου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας που καθιερώθηκε το 1993 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Η οικογένεια είναι ο πρώτος σημαντικός κοινω . . .
LIFE STYLE

Περιπέτεια υγείας για τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.  Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η παράσταση "ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ" του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού με την Βάσω Γουλιελμάκη, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιώργη Κοντοπόδη, έρχεται ξανά στην Πάτρα στο Θέατρο ACT τη . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ακρίβεια φτωχοποιεί με εκθετικό τρόπο τον ελληνικό λαό, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την επίσκεψη του στη Δημοτική Αγορά της Ξάν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο Πατρέων κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου στο Δημαρχείο, οπότε και ανακοινώθηκε ότι εντός του 2024 ξεκινά η σύνδεση 7.000 κατοικιών στο δίκτυο αποχέτευσης
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι επισκέπτεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στρατάκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
Image
Image

Search