ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρβιτσιώτης: Καλό βήμα η έναρξη των διερευνητικών

«Καλό βήμα από μόνο του» χαρακτήρισε την έναρξη των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι στο μέλλον θα φανεί αν η Τουρκία θα τηρήσει τη στάση που έχει τώρα και υπογράμμισε ότι κανείς δεν έχει υπέρμετρη αισιοδοξία για τις διερευνητικές.

 

«Kαλωσορίζουμε αυτή την αλλαγή πλεύσης της Άγκυρας. Καλωσορίζουμε ότι το Ορούτς Ρέις δεν κάνει τις προκλητικές βόλτες του στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, ότι δε συνοδεύεται πλέον από πολεμικά πλοία και ότι η ρητορική από την πλευρά της Άγκυρας είναι μια ρητορική που προσπαθεί να κατευνάσει τον ευρωπαϊκό παράγοντα και να δείξει ότι έχει μια διάθεση καλής συνεργασίας. Το θέμα είναι να έχουν διάρκεια», υπογράμμισε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Βαρβιτσιώτης: Η Τουρκία αναγκάστηκε να χαμηλώσει τους τόνους

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών σημείωσε ότι η απειλή των κυρώσεων αλλά και το γεγονός ότι το τελευταίο εξάμηνο έγιναν τρεις Σύνοδοι Κορυφής, οδήγησε την Τουρκία να χαμηλώσει τους τόνους.

Στην περίπτωση που επιστρέψει στις προκλητικές ενέργειες η Τουρκία, θα επηρεαστεί η συμπεριφορά όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και όλων των ευρωπαϊκών χωρών, όπως εξήγησε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνολικά 31 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 46 που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έλαβαν το πράσινο φως από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι γονείς του βρέφους που πνίγηκε με τροφή στην Κω, μετά την απολογία τους στον εισαγγελέα, το απόγευμα της Τετάρτης (24.4.24). Οι γονεί . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νεότερα: Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) προχώρησε η εισαγγελία σε βάρος του βουλευτή Κων . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως δεν επιθυμεί ο ψηφοφόροι των Σπαρτιατών να στραφούν στο κόμμα, καθώς είναι άκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search