ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέρτσος: Συνειδητή η επιλογή της πολιτείας να δεσμεύεται η δεύτερη δόση του εμβολίου

Συνειδητή επιλογή της ελληνικής πολιτείας είναι η δέσμευση και της δεύτερης δόσης για κάθε άτομο που εμβολιάζεται, δήλωσε ο Ακης Σκέρτσος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υφυπουργός παρά των πρωθυπουργώ εξήγησε ότι οι χώρες που χορηγούν όλες τις δόσεις που διαθέτουν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να μην μπορούν να χορηγήσουν τη δεύτερη δόση στους πολίτες που έκαναν την πρώτη δόση.

Απαντώντας αναφορικά με το αν υπάρχει περίπτωση να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό και σε άλλες κατηγορίες πολιτών όπως οι μεταφορείς ή οι οδηγοί στα μέσα μεταφοράς, που έρχονται σε επαφή καθημερινά με πολύ κόσμο, ο κ. Σκέρτσος υπογράμμισε ότι ο σχεδιασμός κινείται με βάση τις οδηγίες της αρμόδιας επιτροπής και τόνισε ότι προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί και οι πολίτες με ηλικιακά κριτήρια.

Σημείωσε, επίσης, ότι οι εργαζόμενοι που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο είναι πολύ σημαντικές ομάδες, αλλά έχουν ενταχθεί στην επόμενη φάση του εμβολιασμού που αφορά μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Τσέλσι και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν θα συνεχίσουν μαζί αφού οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους, με την Telegraph να κάνει την αποκάλυψη και να έρχεται λίγη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν εμφανίζεται ως η ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Europa League και να κάνει δύο τα τρόπαιά της τη φετινή σεζόν μετά από τον τίτλο της Bu . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από 38 χρόνια στους πάγκους και μια καριέρα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και δεκάδες τίτλους ο Κλαούντιο Ρανιέρι σε ηλικία 72 ετών αποφάσισε να αποσυρθεί και να πει αντ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίζουν, όπως όλα δείχνουν, οι δρόμοι της Λαμίας με τον Λεωνίδα Βόκολο καθώς η διοίκηση της ομάδας δεν τα βρήκε με τον Έλληνα τεχνικό για την ανανέωση του συμβολαίου του και πληρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Θεσμική Θωράκιση των Περιφερειών αλλά και η Αγροτική Ανάπτυξη, αποτελούν τα αντικείμενα διαβούλευσης που θα απασχολήσουν το διήμερο Θεματικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που θα πραγματοπο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν δικυκλιστή σημειώθηκε στη 1 μετά το μεσημέρι στο ρεύμα εισόδου της Πατρών Αθηνών κοντά στην Πυροσβεστική. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο συγκρού
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
Image
Image

Search