ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Η συγκίνηση της Άννας Καραμανλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια

Δεν έκρυψε τη συγκίνηση της κατά την τοποθέτησή της για το νομοσχέδιο για το οικογενειακό δίκαιο και τη συνεπιμέλεια τέκνων, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή μιλώντας για την προσωπική της εμπειρία. Η κα. Καραμανλή ως διαζευγμένη μητέρα που μεγάλωσε μόνη της δύο παιδιά, τόνισε την ανάγκη παρουσίας και των δύο γονέων στην ανατροφή των τέκνων.

 «Η ζωή για τις γυναίκες και μητέρες πολύ δύσκολη», είπε η κα. Καραμανλή. «Ως μητέρα που μεγάλωσα μόνη μου δύο παιδιά μπορώ να το διαβεβαιώσω. Όσο, όμως, και αν κουράστηκα, εξαντλήθηκα ή αγανάκτησα ακόμα και αν έκλαψα ποτέ δεν διανοήθηκα να βάλω το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από το συμφέρον των παιδιών μου», επισήμανε και πρόσθεσε: «Το συμφέρον των παιδιών μου με υποχρεώνει να βάζω διαρκώς στην άκρη εγωισμούς ή τα δικαιολογημένα παράπονα μου και μαζί με τον πατέρα τους να φροντίζω την ανατροφή τους. Γιατί νιώθοντας ότι τα παιδιά μου ότι ανατρέφονται με την παρουσία και των δύο γονέων, είμαι σίγουρη πως όταν έρθει η σειρά τους να κάνουν τις δικές τους οικογένειες θα είναι παρόντες και παρούσες στις ζωές των δικών τους παιδιών» ανέφερε η βουλευτής της πλειοψηφίας και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής ισότητας κλείνοντας την τοποθέτησή της για τις προωθούμενες ρυθμίσεις.

 
Η ίδια στήριξε το νομοσχέδιο τονίζοντας ότι το νέο περιβάλλον επιβάλλει τροποποιήσεις στο οικογενειακό δίκαιο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της οικογένειας. Στιγμές αγωνίας πέρασε μια οικογένεια η οποία ταξίδεψε ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου για Κάρυστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως κ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, εξέφρασε τη θλίψη του για την εκδημία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Φοίβου Ιωαννίδη. Ο Πρόεδρος της Βου . . .
LIFE STYLE

Xωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa. H Iσπανίδα τενίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Έλληνα πρωταθλητή το απόγευμα της Κυριακ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως καταγράφηκαν στην Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
Image
Image

Search