ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Δύο ομάδες ερευνούν το ειδεχθές το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Συγκλονισμένος δήλωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την άγρια δολοφονία της 20χρονης, μέσα στο σπίτι στο οποίο διέμενε με τον 32χρονο σύζυγό της και το μόλις 11 μηνών παιδί τους, στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο υπουργός προστασίας του Πολίτης, σε δηλώσεις του κατά τη δεύτερη ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, χαρακτήρισε ως εξαιρετικά ειδεχθές το έγκλημα, λόγω της αγριότητάς του και έκανε λόγο για βαρβαρότητα που σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα. Διευκρίνισε, δε, ότι έχουν συγκροτηθεί δύο ομάδες, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση από κάθε πλευρά, εκφράζοντας την πεποίθησή του για την ικανότητα της ΕΛΑΣ να φτάσει μέχρι το τέλος, δηλαδή να εξιχνιάσει τη δολοφονία.

«Είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα. Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛΑΣ να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί. Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι Έλβαρ Φρίντρικσον και Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεν ήταν έτοιμοι να δουν τη σεζόν τους να ολοκληρώνεται στις 18 Μαΐου. Ο Ισλανός είχε 25 πόντους, 5 ασίστ και ο Αμερικανός πέτυχε ένα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγή σελίδας και για την Μπράιτον, καθώς οι γλάροι ανακοίνωσαν ότι ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι θα αποτελέσει παρελθόν από τους Άγγλους στο τέλος της σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άνετο απόγευμα είχε το Σάββατο (18/5) στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 100-68 της ΑΕΚ και με σκορ 2-0 προκρίθηκε στα ημιτελικά της Stoiximan Ba . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη του ήττα στην Ευρώπη για φέτος. Οι "ερυθρόλευκοι" έχασαν με 30-26 από τη Βάλουρ στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας, Ρέικιαβικ, με τη διαφορά ωστόσο να μην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για την Αναστασία Γιαννοπούλου, που "έσβησε" σε ηλικία μόλις 40 ετών. Αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της και προ ημερών είχε μεταβεί στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό. Δυστυχ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
Image
Image

Search