ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης : Ο Τσίπρας πολέμησε την συναίνεση με κάθε τρόπο

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, την Πάτρα, όπου και έδωσε το παρόν στη δοξολογία και τις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Πολιούχο της πόλης Άγιο Ανδρέα. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων  ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Πιστεύω ότι εάν όλα πάνε καλά στις 13 Δεκεμβρίου θα έχουμε εκλογές. Θέλω να ελπίζω, γιατί δεν εξαρτάται από εμένα, γιατί εάν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαν ήδη γίνει. Επειδή, είναι πολλοί οι παράγοντες, πρέπει να το αποφασίσει η ΚΕΦΕ, πρέπει να έχει λήξει το θέμα με τις εταιρίες και να έχουν πάρει τις σχετικές αποφάσεις. Η δική μου πρόταση είναι, πάση θυσία να κάνουμε εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου».

Σε ότι αφορά τη σύσκεψη που έγινε και την συναίνεση που ζήτησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε:

«Κανείς δεν πιστεύει στα αλήθεια ότι ο κ. Τσίπρας ζητάει στα αλήθεια συναίνεση. Ο κ. Τσίπρας πολέμησε την συναίνεση με κάθε τρόπο. Μου κάνει δε τρομερή εντύπωση, σήμερα διάβασα ένα tweet του κ. Παπαδημούλη που στην ουσία ζητάει από το ΠΑΣΟΚ να κάνουν συγκυβέρνηση. Ακόμα ηχούν στα αυτιά μου οι ύβρεις κατά του ΠΑΣΟΚ που έκανε όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και σκέφτομαι πόσο γρήγορα αλλάζουν απόψεις αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον κ. Στουρνάρα τον έλεγαν οικονομικό δολοφόνο, πριν από έξι μήνες, ήθελαν να τον κλείσουν και φυλακή μάλιστα, και τώρα ο κ. Τσίπρας πλέκει το εγκώμιο του κ. Στουρνάρα ως του καλύτερου Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Σε λίγο, μην σας κάνει εντύπωση, περιμένω τον κ. Τσίπρα να βγει να πει «Ζήτω ο Σαμαράς».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σεισμοί την Κεφαλονιά θα συνεχιστούν, ανέφερε o Δρ. Ευθύμης Λέκκας, Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας. Ο κ. Λέκκας ανέφερε ότι την Παρασκευή είχαμε τρει . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ρωσικές δυνάμεις προσπάθησαν σήμερα να διασπάσουν τα ουκρανικά σύνορα στη βορειοανατολική περιοχή του Χαρκόβου με θωρακισμένα οχήματα και βομβάρδισαν με σφοδρότητα την περιοχή, . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το... αριστερό μπήκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο διπλό του τουρνουά της κατηγορίας Masters 1000 που διεξάγεται στη Ρώμη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο Ολλανδός παρτενέρ του, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση: 1) Τεχνικών Προδιαγραφών της αριθ. 2/2024 μελέτης, 2) Πρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι σεισμοί την Κεφαλονιά θα συνεχιστούν, ανέφερε o Δρ. Ευθύμης Λέκκας, Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας. Ο κ. Λέκκας ανέφερε ότι την Παρασκευή είχαμε τρεις σεισμικές δονήσεις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή στο κτίριο ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, την Τρίτη 14 Μαΐου 2024, ώρα 09:00, με τα παρακάτω θέματα: Έγκριση: 1) Τεχνικών Προδιαγραφών της αριθ. 2/2024 μελέτης, 2) Προσφυγή στην διαδικασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα για την αποτίμηση του 1ου κύκλου Επιχειρηματικών Ανακαλύψεων, αλλά και την Προδημοσίευση Πρόσκλησης της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3) της Δυτ
Image
Image

Search