ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Η αναβολή των εκλογών θα είναι ένα τεράστιο δώρο στο ΣΥΡΙΖΑ

Η αναβολή των εκλογών θα είναι ένα τεράστιο δώρο στο ΣΥΡΙΖΑ - Ο κόσμος θέλει να κλείσει γρήγορα η πληγή και να προχωρήσουμε - Την υπόθεση του φιάσκου την έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι θέλουν να πάει πίσω η διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπληρώνοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν ένα «τεράστιο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ». «Όλοι ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια», αλλά «είναι πολύ σημαντικό να κλείσει γρήγορα αυτή η πληγή», τόνισε ο κύριος Τζιτζικώστας. «Οι φίλοι της ΝΔ θέλουν εκλογές το συντομότερο και όποιος βγει θα έχει τη στήριξη όλων. Το αίτημα είναι καθολικό: "Κλείστε γρήγορα αυτή την πληγή"», εξήγησε. Την υπόθεση του φιάσκου στις εκλογές της 22ας Νοεμβρίου έχει αναλάβει η δικαιοσύνη, τώρα προέχει να κλείσουμε την πληγή, δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε δόλος, υποστήριξε ο κύριος Τζιτζικώστας και εμφανίστηκε απολύτως ενωτικός με τους συνυποψηφίους του, τονίζοντας: «Δεν υπάρχει ρήγμα στην Νέα Δημοκρατία, κανείς δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Στις εκλογές είναι πολύ λογικό να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια, αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την περίοδο 29 Απριλίου έως 2 Μάϊου, θα καταβληθούν 1.208.661.888 ευρώ σε 1.799.517 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρε . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο.Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι:-Παρουσίαση από τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Kατολίσθηση σημειώθηκε στη Θηρασιά Σαντορίνης το Σάββατο το απόγευμα, δίπλα από το λιμάνι του Κόρφου και προκάλεσε ένα τεράστιο σύννεφο σκόνης χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Το στόχο να ξεπεράσει το 33% στις Ευρωεκλογές φαίνεται πως «έπιασε» η ΝΔ σύμφωνα με το γκάλοπ της Marc για το «Θέμα». Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει το 33,4% των ερωτηθέντων στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα στη Μανολάδα. Ειδικότερα, ένας άνδρας οδηγώντας φορτηγό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα. Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, στην  Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου κορυφώνονται οι εκδηλώσεις σήμερα για τον εορτασμό της 198η Επετείου της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, π
Image
Image

Search