ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος: Δεν είχαμε την απαραίτητη εμπειρία όταν ήρθαμε στην εξουσία

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, παραδέχθηκε ότι όταν το κόμμα του ανέλαβε την εξουσία δεν είχε την απαραίτητη εμπειρία. Συνεχίζοντας την αυτοκριτική του, ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχθηκε ότι πολλά πράγματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει καλύτερα, αλλά ο κύριος λόγος που οι πολίτες «γύρισαν την πλάτη» στον ΣΥΡΙΖΑ, οφείλεται στο γεγονός ότι το κόμμα του κυβέρνησε τα 3 από τα 4 χρόνια μέσα στο τρίτο μνημόνιο και οι πολίτες έχουν δικαιολογημένα παράπονα.

Ο κ. Τσακαλώτος ερωτηθείς για το ύψος των πρωτογενών πλεονασμάτων που είχε υπογράψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ μεγάλα, αλλά υποστήριξε, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ότι υπήρχε στρατηγική για τη μείωση τους, όπως ακριβώς είχε γίνει και με τη μείωση του αφορολόγητου και τις περικοπές στις συντάξεις, που ναι μεν είχαν υπογραφεί, αλλά τελικά δεν ίσχυσαν.

Ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας για την παραδοχή του στο παρελθόν ότι «την πλήρωσε η μεσαία τάξη», παραδέχτηκε ότι αυτό είναι μια πραγματικότητα, αλλά ήταν επιβεβλημένο, καθώς όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την εξουσία αντιμετώπισε μια ανθρωπιστική κρίση και η απόλυτη προτεραιότητα ήταν αυτοί οι άνθρωποι που δεν είχαν να φάνε.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο χαλαρός έως ανύπαρκτος έλεγχος των γονέων προς τα παιδιά τους, η ανύπαρκτη έως χαλαρή επικοινωνία των γονέων με τα παιδιά τους, είναι σύμφωνα με τις έρευνες των τελευταίων ετών τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας 25χρονος αλλοδαπός που εργαζόταν σε πορτοκαλεώνα στην περιοχή του Λεήμανα Λακωνίας τραυματίστηκε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο σίδερο σύν . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμθηκε να δικαστεί ο 56χρονος παρουσιαστής εκπομπών που κατηγορείται για υποθέσεις εκβίασης δύο ατόμων μετά από δημοσιεύματα σε εφημ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία φρικιαστική ιστορία αναβίωσε χθες (22/04) στις δικαστικές αίθουσες στα Ιωάννινα, όπου στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ένας 44χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε ένα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εξήχθησαν από την εξαιρετική επιστημονική ημερίδα με τον ευρηματικό τίτλο:Από τον ρεπόρτερ του 19ου   αιώνα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με την ευκαιρία του επετειακού εορτασμού για τα 100 χρόνια ΤΕΕ, υλοποιείται μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης του κοινού για την προσφορά του Επιμελητηρίου, φέρνοντας πιο κοντά το ΤΕΕ, τα Περιφερειακ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικά θέματα που μεταξύ των άλλων αφορούν τη βελτίωση των υποδομών τηςΠεριφέρειας, αλλά και την αποτύπωση του κοινωνικού της έργου εγκρίθηκαν σήμεραΔευτέρα, 22 Απριλίου 2024, από την Περιφερειακή
Image
Image

Search