ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Η χώρα μας απαντά στην Τουρκία με ψυχραιμία

«Η χώρα μας απαντά στην Τουρκία με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα», απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνις Γεωργιάδης, ερωτώμενος από δημοσιογράφους για τα ελληνοτουρκικά, στη Θεσσαλονίκη.

«Το σύμφωνο με τη Λιβύη είναι ούτως ή άλλως παράνομο, αλλά η πρόκληση της Τουρκίας δεν περνά απαρατήρητη», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση για το συνέδριο με τίτλο «Hellenic Diaspora Medical Forum», που διοργανώνει το ΑΠΘ και η Ιατρική Σχολή του, ο υπουργός απάντησε:

«Αυτό που κάνει σήμερα το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης είναι για τα ελληνικά δεδομένα εντελώς πρωτοφανές. Προσπαθεί να συνδυάσει την ομογένεια τη φαρμακοβιομηχανία την επιστήμη και την αγορά. Ο συνδυασμός αυτών των μεγάλων δυνάμεων, εάν επιτευχθεί, θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, για όλη την Ελλάδα. Και ασφαλώς αφού η Θεσσαλονίκη είχε την πρωτοβουλία θα πάρει τη μερίδα του λέοντος. Το υπουργείο Ανάπτυξης είναι εδώ για να δώσει κίνητρα για να επιτευχθεί αυτή η σύζευξη».

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search