ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η στήριξη της ελληνικής οικογένειας αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Χθες, μετά από πολύωρη συζήτηση στη Βουλή, αποφασίστηκε η καθιέρωση του επιδόματος γέννησης. Η οικονομική αυτή παροχή που αφορά ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, θα αποτελέσει ένα σημαντικό μέτρο ενίσχυσης της ελληνικής οικογένειας.
Το συγκεκριμένο μέτρο έρχεται σε συνέχεια της δέσμευσης του Πρωθυπουργού για εφαρμογή σειράς ρυθμίσεων που στόχο έχουν να αντιστρέψουν την άσχημη δημογραφική εικόνα της χώρας μας. Είναι γεγονός πως η πτωτική πορεία των γεννήσεων από το 1981 κι έπειτα, με αποκορύφωμα την περίοδο της κρίσης, δεν αντιμετωπίστηκε επαρκώς έως σήμερα. Η σημερινή Κυβέρνηση είναι η μόνη που κοιτάζει κατάματα το πρόβλημα και τολμά να το αντιμετωπίσει σε όλες του τις διαστάσεις. Η διαφύλαξη και ενίσχυση της ελληνικής οικογένειας αποτελεί πλέον όχι μόνο πολιτική προτεραιότητα, αλλά στόχο εθνικής επιβίωσης.  
Επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να περάσουμε από την «εποχή της ανασφάλειας, στην εποχή των προσδοκιών». Με το επίδομα γέννησης έγινε ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Η συνέχιση της πορείας είναι η μόνη προϋπόθεση που μπορεί να διασφαλίσει πως αύριο θα υπάρχει χώρα!»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρεις εβδομάδες θα διαρκέσουν τα έργα αντικατάστασης των γραμμών του προαστιακού σιδηρόδρομου στην Όθωνος Αμαλίας στην Πάτρα, στο τμήμα από την Αγίου Νικολάου μέχρι την Γούναρη, οι . . .
LIFE STYLE

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη. «Το αποφασίσαμε καιρό πριν, είπαμε την ημερομηνία που σήμαινε α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο πληθυσμός μιας… Ελλάδας, δηλαδή 10,4 εκατομμύρια άνθρωποι, και άλλο 1 εκατομμύριο πολίτες επιπλέον, επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στα τακτικά, τα επείγοντα και τα απογευματ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο σοβαρό οπαδικό επεισόδιο διαδραματίστηκε στην Θεσσαλονίκη, όταν δύο άτομα φορώντας διακριτικά της ομάδας τους κάνοντας τζόκινγκ δέχθηκαν άγρια επίθεση. Όπως αναφέρει το ThessT . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην Πάτρα σήμερα η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΕΑΣ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου. Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλείστηκε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Μια ιδιαίτερα σημαντική, όσο και συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Νεστορίδειο Μέλαθρο  Ρόδου με τη βράβευση από το Δήμο, ενός κορυφαίου βετεράνου δημοσιογράφου τακτικού μέλους της ΕΣΗΕΠΗΝ κα
Image
Image

Search