ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΟΙΚ: Θα διαγραφούν χωρίς ταλαιπωρία οι διπλοί φόροι στα αναδρομικά

Θετικά αντιμετωπίζουν το Υπουργείο Οικονομικών και η ΑΑΔΕ τις ενστάσεις και αντιδράσεις σχεδόν 80.000 συνταξιούχων που ψάχνουν το δίκιο τους (ή όσοι έχουν τουλάχιστον) για τα λάθη στα αναδρομικά πρόστιμα που τους επεβλήθησαν την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Τα αιτήματα των συνταξιούχων είναι :

–          να επιμεριστούν στα έτη 2010-2013 όπου αναλογούν οι φόροι εισοδήματος για τα αναδρομικά που πήραν και έπρεπε να τα δηλώσουν το 2014

–          να διαγραφούν «οίκοθεν» από τις ΔΟΥ οι φόροι εισοδήματος, αν επεβλήθησαν κατά λάθος μετά από διασταύρωση για αδήλωτα αναδρομικά, παρότι οι φορολογούμενοι τα είχαν δηλώσει τελικώς χειρόγραφα –έστω και εκπρόθεσμα- στην εφορία.

Το αίτημα ακύρωσης των φόρων συνολικά πάντως, δεν φαίνεται να εξετάζεται ευνοϊκά από την ηγεσία της Καραγεώργη Σερβίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Τη λειτουργία ως τζαμί της Μονής της Χώρας, του περικαλλούς βυζαντινού ναού της Κωνσταντινούπολης, εγκαινίασε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ειδική τελετή στην οποία συνδέθηκε απ’ ευθ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προεκλογική ταχύτητα ανεβάζουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης με επισκέψεις, περιοδείες και συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών τις επόμενες μέρες. Από την Κέρκυρα, ο Στέφανος Κα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή, και τους δήμαρχους Κέρκυρας είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο νησί για το Πάσχ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος της Νέας Αριστεράς είναι να εκλέξει ευρωβουλευτές και αυτός ο στόχος «είναι απολύτως εφικτός», τόνισε η βουλεύτρια Β’2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Έφη Αχτσιόγλου μιλώντας στην εφημ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα και σήμερα στην Πάτρα.   Σήμερα Τρίτη δεν θα ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα, καθώς έχει μεταφερθεί η αργία της Πρωτομαγιάς.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 17:30 το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου στην Ιόνια Οδό στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας στο ρεύμα προς Αντίρριο. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Διέκοψε πρόσφατα την λειτουργία του το κατάστημα ειδών αρτοποιίας στην οδό Κορίνθου 253 της Πάτρας (μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αγ. Νικολάου) που ανήκε στην αλυσίδα «Παραδοσιακό». Ο χώρος προς το παρόν παρ
Image
Image

Search