ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: 4.697 έλεγχοι σε κατ΄οίκον καραντίνα - Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό

Οι νεκροί από κορωνοϊό φτάνουν πλέον τους 43 σύμφωνα με την ανακοίνωσή του Σωτήρη Τσιόδρα στην καθιερωμένη ενημέρωση, το απόγευμα της Δευτέρας από το Υπουργείο Υγείας. Την ίδια ώρα, τα νέα κρούσματα του Covid- 19 είναι 56, αυξάνοντας τα συνολικά κρούσματα από τα τέλη του Φεβρουαρίου μέχρι σήμερα 30 Μαρτίου στα 1212. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους του εργοταξίου της Μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες.

Μιλώντας αμέσως μετά τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως όλες οι μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας λειτουργούν με το μίνιμουμ προσωπικό ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού σε αυτούς τους εργασιακούς χώρους.

Επισήμανε πως η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί τη σύμπραξη πολιτείας και πολιτών, γιατί μόνο ενώνοντας τις δυνάμεις μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού και γι'αυτό τον λόγο αξιολογούνται καθημερινά τα δεδομένα κάθε περιοχής στην επικράτεια.

Ανακοίνωσε επίσης πως τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί 4.697 έλεγχοι, κατά τους οποίους 22 συμπολίτες βρέθηκαν να έχουν παραβιάσει τους όρους της καραντίνας.

Αναφορικά με το αν θα τελειώσει η καραντίνα το Πάσχα και θα παύσει το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας ανέφερε:

«Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό. Δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε αρνιά, δεν θα πάμε σε εκκλησίες αλλά θα προσευχηθούμε».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Γνωρίζετε πόσο αλκοολ πίνουν οι ευρωπαίοι; Κάθε χρόνο στην Ευρώπη, κάθε άτομο ηλικίας 15 ετών και άνω καταναλώνει, κατά μέσο όρο 9,5 λίτρα καθαρού αλκοόλ, που ισοδυναμεί με περίπου . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα τα βλέμματα στον ΣΥΡΙΖΑ, στρέφονται στην αποψινή επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου από τον Στέφανο Κασσελάκη και φυσικά των πέντε προσώπων που έχει επιλέξει για την ολοκλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλη μια απώλεια σημειώθηκε το βράδυ στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος δάσκαλος Παύλος Ριχάνης. Την είδηση του θανάτου του γνωστοπο
Image
Image

Search