ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλακιωτάκης: Τέλος οι μετακινήσεις μόνιμων κατοίκων μεταξύ των νησιών

«Κρίσιμο μήνα» χαρακτήρισε και ο Υπουργός Ναυτιλίας τον Απρίλιο, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Πλακιωτάκης τόνισε ότι, «για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα θα πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα με ευλάβεια».

Σχετικά με τα μέτρα που έχει λάβει το υπουργείο Ναυτιλίας, όπως η απαγόρευση μετάβασης στα νησιά, πλην των μονίμων κατοίκων, ο Γιάννης Πλακιωτάκης είπε ότι εξετάζονται αυστηρότερα μέτρα και ενόψει του Πάσχα και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι έρχεται «περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων μεταξύ των νησιών από τους μόνιμους κατοίκους τους». Διευκρίνισε πάντως ότι, θα υπάρχει εξαίρεση για ζητήματα «εργασίας και υγειονομικούς λόγους».

Ο υπουργός εξήγησε ότι, από τα 110 κατοικημένα νησιά, μόνο τα εννιά έχουν δομές υγείας, τα νοσοκομεία και μόνο η Κρήτη διαθέτει μονάδες για κορονοϊό».Μιλώντας, επίσης για το πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος" είπε πως "οι υγιείς επιβάτες θα επαναπατριστούν".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργ . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο επισκέφθηκαν σήμερα καθηγητές και μαθητές από την Κροατία και συγκεκριμένα από το σχολείο Poljoprivredno šumarska škola Vinkovci, στο π . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Ολυμπιονίκης και υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βούλα Πατουλίδου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το πρόγραμμα MOTIVATE – Motivating teachers4Europe και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν  διήμερη επιμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ημέρα μνήμης η σημερινή, Τετάρτη 19 Απριλίου. Συμπληρώθηκαν 33 χρόνια από την έκρηξη βόμβας στην οδό Βότση, που προκάλεσε τον θάνατο έξι Πατρινών: Του 58χρονου Γιώργου Παπασωτηρόπουλου, του 53χρονου Β
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας  και  Ακαρνανίας συνελήφθησαν έξι άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά εννέα δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη
Image
Image

Search