ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανελλήνιες 2020: Το χειρότερο σενάριο να γίνουν Σεπτέμβριο

Σε ποια περίπτωση θα αναγκαστεί το υπουργείο Παιδείας να μεταθέσει για το Φθινόπωρο τις Πανελλήνιες 2020. Τι είπε η Νίκη Κεραμέως για την περικοπή της ύλης και πότε θα ανοίξουν τα σχολεία.

Στην επανέναρξη της λειτουργίας των σχολείων αλλά και στο πότε θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιες 2020, αναφέρθηκε η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο OPEN.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι οι Πανελλήνιες 2020 θα γίνουν όσο το δυνατό πιο κοντά στο καθιερωμένο διάστημα, δηλαδή τον Ιούνιο, ή το αργότερο αρχές του Ιουλίου. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στο “απευκταίο” -όπως το χαρακτήρισε- σενάριο, που προβλέπει να διεξαχθούν οι Πανελλήνιες 2020 τον Σεπτέμβριο, λόγω του κορονοϊού. Όπως είπε, “αυτό θα συμβεί μόνο αν μας πει ο κ. Τσιόδρας, ότι δεν πρέπει να υπάρχει συγχρωτισμός στις τάξεις”.

Αναφερόμενη στην περικοπή της σχολικής ύλης, η Νίκη Κεραμέως ξεκαθάρισε ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένη και πως το επιτελείο του υπουργείου Παιδείας κάνει ό,τι μπορεί για να την ανακοινώσει το συντομότερο δυνατό.


“Θα ανακοινώσουμε την ύλη μόλις έχουμε πληρέστερα δεδομένα για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία”.

Όσο για την ημερομηνία επαναλειτουργίας των σχολείων, η κα Κεραμέως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης στην αναστολή της λειτουργίας τους και παράτασης του σχολικού έτους, αλλά ανέφερε πως “τα δεδομένα που μας δίνει ο κύριος Τσιόδρας, δεν μας δείχνουν ότι δεν θα ξανανοίξουν φέτος, απλά περιμένουμε το… πράσινο φως”.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμμ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο βασιλιάς Κάρολος απευθύνθηκε στον βρετανικό λαό, σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη για τους καθολικούς.Στο μήνυμά του, επαναβεβαίωσε την υπόσχεση της στέψης του να ακολουθήσει το παράδειγμα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τις επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας,Φωκίων Ζαΐμης, συναντήθηκε με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και ΠολιτικήςΠροστασίας, Βασίλη Κικίλια.Η συνάντηση πραγμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
Image
Image

Search