ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας: Κρίσιμο να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου

Ιδιαίτερα κρίσιμο να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου στην τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, τόνισε ότι είναι ο Στέλιος Πέτσας.  Μιλώντας στο Mega, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημείωσε ότι προκειμένου να μπορέσουν να σχεδιαστούν τα μέτρα που θα οδηγήσουν σε σταδιακή και μακρόσυρτη απόσυρση των περιοριστικών μέτρων, πρέπει να υπάρξει αυστηρή τήρηση των υφιστάμενων μέτρων που ισχύουν μέχρι και τις 27 του μήνα. 

 

Ο κ. Πέτσας επισήμανε την ανάγκη να μην υπάρξει «εφησυχασμός μέχρι τις 27 Απριλίου» σε ότι αφορά την τήρηση των μέτρων, προκειμένου «να μπορέσουν να σχεδιάσουν οι ειδικοί μέτρα  που θα οδηγήσουν σε σταδιακή και μακρόσυρτη απόσυρση των περιοριστικών μέτρων».

Πέτσας: Καμία οικονομία δεν αντέχει έξι μήνες καραντίνα

Παράλληλα, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι η κυβέρνηση εξετάζει σενάρια αυστηροποίησης των μετακινήσεων αλλά και χρονικού περιορισμού και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξηση των προστίμων. Απέρριψε, ωστόσο, τα σενάρια για συνδρομή του στρατού την περίοδο του Πάσχα. 

Αναφορικά με τα ζητήματα της οικονομίας, ο κ. Πέτσας είπε ότι καμία οικονομία δεν μπορεί να αντέξει σε καραντίνα για έξι μήνες. 

Τέλος, σε ό, τι αφορά τις προσδοκίες της Αθήνας από το σημερινό Eurogroup, o κ. Πέτσας σημείωσε: «θα υπάρξει ένας μηχανισμός που θα βοηθήσει τα κράτη-μέλη να έχουν πρόσβαση σε φτηνή χρηματοδότηση. Το θέμα είναι να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να είναι σαφές το μήνυμα ότι η Ευρώπη ενωμένη αντιμετωπίζει τα προβλήματα και κάνει ότι χρειαστεί για να αντιμετωπίσει τα κοινά προβλήματα».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search