ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν μπορεί να γίνει απερίσκεπτα

Η προσπάθεια είναι από το Μάιο να επιστρέψουμε την κανονικότητα, αλλά δεν μπορούμε να δώσουμε εγγυήσεις και σφραγίδες, αναφέρει ο Κωστης Χατζηδάκης. Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν μπορεί να γίνει απερίσκεπτα ή επειδή απλά το θέλουμε, αλλά θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή των μέτρων και από τα στοιχεία.

Αυτά ανέφερε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.

«Κάναμε προσπάθεια με τόσο μεγάλη πειθαρχία, που δεν το περίμενε κανείς. Γιατί να την ανακόψουμε τώρα; Όπως ακούσαμε τους ειδικούς μέχρι τώρα, ας συνεχίσουμε να τους ακούμε», πρόσθεσε ενώ τόνισε ότι οι κινήσεις θα γίνουν σταδιακά καθώς «προτεραιότητα είναι να πάμε στις δουλειές μας».

Χατζηδάκης: Στόχος της κυβέρνησης είναι να κρατήσει δυνάμεις για τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο

Αναφερόμενος στα μέτρα οικονομικής στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων ο κ.Χατζηδάκης σημείωσε ότι είναι πάνω από το μέσο όρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να κρατήσει δυνάμεις για τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο γιατί ο ιός μπορεί να επιστρέψει.

Χατζηδάκης για προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ

Άσκησε, δε, κριτική στις προτάσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, για εμπροσθοβαρές πρόγραμμα δαπανών, λέγοντας: «Το να τα δώσεις όλα τώρα είναι μια απερίσκεπτη και επιπόλαια επιλογή. Δεν έχει νόημα να εξαντλείς τα πυρομαχικά ενώ ο ιός μπορεί να επανέλθει. Πρέπει να κρατήσεις δυνάμεις».

Σε ερώτηση, εξάλλου, για τα κορωνοομόλογα υπογράμμισε ότι η συζήτηση δεν έχει λήξει και ότι υπάρχουν ακόμη και μέσα στη Γερμανία φωνές προς αυτήν την κατεύθυνση. «Δεν είναι μόνο θέμα αλληλεγγύης, είναι και προς ίδιον όφελος. Γιατί αν καταρρεύσει ο Νότος, δεν θα έχουν πού να εξάγουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search