ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ArtWalk 5 - Τελευταία εβδομάδα Πρόσκληση εθελοντών

«Τελευταία εβδομάδα για τις αιτήσεις εθελοντικής συμμετοχής για τη διοργάνωση του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5»

Θέλεις να ζήσεις από κοντά την ένταση και τον παλμό του μοναδικού καλλιτεχνικού φεστιβάλ που αλλάζει ολόκληρη την πόλη; Τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην Ομάδα Εθελοντών του ArtWalk 5. Οι αιτήσεις κλείνουν σε μία εβδομάδα, και μόνη προϋπόθεση για την δήλωση συμμετοχής είναι η θετική ενέργεια και το χαμόγελό σου!

Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, θα επισκεφθούν την Πάτρα για να δημιουργήσουν 10 σύγχρονα έργα τέχνης, γεμίζοντας την πόλη χρώμα, φαντασία, ερωτήματα και χαρακτήρα.

Μετά από 4 πολύ επιτυχημένες προσπάθειες, η πόλη της Πάτρας έχει ενταχθεί στον πολιτισμικό χάρτη της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου. Το ArtWalk «συλλέγει» δημιουργικά άτομα με κοινούς προβληματισμούς, κοινωνικές και πολιτισμικές ανησυχίες που μπορούν να μοιραστούν το ίδιο όραμα

Το ArtWalk 5, προσαρμοσμένο στις διεθνείς απαιτήσεις και συγκυρίες της πανδημίας. έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία πριν την έναρξή του. Θα πραγματοποιηθεί τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2020.

Κάνε την αίτησή σου εδώ, μέχρι τις 30 Μαΐου.

Σε περιμένουμε!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την αίτησή σας,

επικοινωνήστε μαζί μας:

μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή

μέσω τηλεφώνου στο 6948098744 ή

μέσω των social media: Facebook (Art In Progress) (ArtWalk), Instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival) ή

μέσω του site της Art in progress.    

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 19 Ιουνίου προσδιορίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η δίκη των 11 εκλεγμένων με τους «Σπαρτιάτες» βουλευτών, του Ηλία Κασιδιάρη καθώς και ενός δικηγόρου, κατηγορ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Από την Παρασκευή (26/4) έως και την Κυριακή (12/5) θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και τ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναβάλλει το προγραμματισμένο για τις 9 Μαΐου ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Τα περί αναβο . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ολυμπιακή φλόγα είναι έτοιμη να ταξιδέψει στη Γαλλία, μετά την 11ημερη λαμπαδηδρομία στη χώρα μας. Η τελετή παράδοσης θα αρχίσει στις 18:30 στο Παναθηναϊκό Στάδιο με τη Νάνα Μούσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας συμβουλεύει και συνιστά στους πολίτες, οι οποίοι κατά την περίοδο εορτασμού του Πάσχα θα απουσιάζουν από τα σπίτια τους, να είναι ιδιαίτερα π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της νηπιαγωγού Χριστίνας Κοτσίρη, προϊσταμένης του 16ου Νηπιαγωγείου Πατρών, στο οποία και υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια.Ο Δή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις εκδηλώσεις υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα, συμμετείχαν την Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Δυτικής
Image
Image

Search