ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Σήμερα το αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο - Με μάσκα οι θεατές

Όλα είναι έτοιμα για να τιμήσει  η Πάτρα  στις 9.30 το βράδυ σήμερα Παρασκευή 17  Ιουλίου τον Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από την πραγματοποίηση της μίας εκ των δύο συναυλιών της ενότητας – αφιέρωμα του Διεθνούς Φεστιβάλ , στον μεγάλο πατρινό συνθέτη.

 

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Εργοστασίου Τέχνης , το οποίο από το βράδυ της Παρασκευής θα μετονομαστεί σε Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος».

 

Τα εισιτήρια της συναυλίας έχουν ήδη εξαντληθεί και δεδομένων των μέτρων που ισχύουν για την πρόληψη μετάδοσης του covid-19, καλούνται όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν,  να μην προσέλθουν στο χώρο,  καθώς θα είναι αδύνατη η είσοδος τους  σε αυτόν.

 

 Για όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, η είσοδος στη συναυλία θα αρχίσει στις 8.00 το βράδυ.

 

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνονται γνωστά, τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να λάβουν και να τηρούν όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την συναυλία – αφιέρωμα στον πατρινό συνθέτη Θάνο Μικρούτσικο

 

 

 

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο, για τον περιορισμό μετάδοσης του covid-19, οι θεατές τόσο της συγκεκριμένης εκδήλωσης όσο και των υπολοίπων εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, πρέπει να συμμορφώνονται, λαμβάνουν και τηρούν τα εξής μέτρα:

 

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του από τον χώρο είναι υποχρεωτική.

 

Όποιος θεατής δεν έχει μάσκα θα μπορεί να προμηθευτεί από την είσοδο, όπου και θα διατίθεται προς χρήση αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα

 

Κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών πρέπει να τηρούνται ουρές με υποχρεωτική απόσταση 1,5 μέτρου ανά άτομο

 

Έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ως προς την ροή του κοινού κατά την είσοδο και έξοδό του στο χώρο της εκδήλωσης

 

Επίσης δεν θα υπάρχει διάλειμμα για να μην δημιουργείται συνωστισμός

 

Οι θεατές παρακαλούνται να απορρίπτουν τα προστατευτικά είδη μίας χρήσεως στους κάδους που είναι τοποθετημένοι στο χώρο.

 

Συστήνεται κάθε θεατής να φορά μη ιατρική μάσκα  καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης καθώς και η χρήση αντισηπτικού αλκοολούχου διαλύματος. 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Προσγειώθηκε στην Ελλάδα σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, ο Τάιλερ Μάκμπεθ για να δώσει το παρόν στην αυριανή ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη. Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η Ρωσική Ανακριτική Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακάλυψε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι οι ένοπλοι που σκότωσαν περισσότερους από 140 ανθρώπους στην επίθεση σε αίθουσα σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα επιδημιολογικά δεδομένα της τελευταίας εβδομάδας (από 18 έως 24 Μαρτίου) για τη γρίπη, τον κορονοϊό και τον RSV ανακοίνωσε την Πέμπτη, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 21:00) αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search