ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική εκδήλωση με Μητσιά - Καραμπέτη στο Φρούριο του Ρίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαΐας, συμμετέχοντας στον θεσμό «Όλη η Ελλάδα – Ένας Πολιτισμός» που διοργανώνει το ΥΠ.ΠΟ.Α., ανακοινώνει την πραγματοποίηση της μουσικής εκδήλωσης «Οι ποιητές μας τραγουδούν», με τους Μανώλη Μητσιά και Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (παραγωγή του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών), τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, στον αρχαιολογικό χώρο Φρουρίου Ρίου (ώρα έναρξης 19:30).

(Φρούριο Ρίου, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, ώρα προσέλευσης 18:45, 

ώρα έναρξης 19:30)

Χρήσιμες πληροφορίες

Δελτία Εισόδου:

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο στον αρχαιολογικό χώρο (τρία -3- Ευρώ).

Μέγιστος αριθμός θεατών: Τριακόσια πενήντα (350) άτομα.  

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης (https://digitalculture.gov.gr/2020/07/oli-i-ellada-enas-politismos/) 

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στον αρχαιολογικό χώρο και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους.

Ενημερώνουμε, τέλος, ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδό του  και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του (ΚΥΑ αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ/44076, ΦΕΚ 2798/Β/11-7-2020).

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας φέρνει στην Πάτρα  για τρεις βραδιές την παράσταση "Ο Μέγας Ιεροεξεταστής",  στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Μηχανουργείο. Οι παραστάσεις έχουν προγραμματισ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το να επιθυμεί κάτι κανείς είναι θεμιτό, το να επιδιώκει να το αποκτήσει κι αυτό δεν ανατρέπει την αρμονία των πραγμάτων, αλλά το να θέλει κάποιος κάτι και να επιδιώκει να το αποκτ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας έχει συντάξει οδηγίες σχετικά με την προτεραιότητα εισαγωγής ασθενών στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με ένα γενικό περίγραμμα, ιδανικός στόχος είναι να εισ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Δριμεία κριτική άσκησε στο Ισραήλ ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην 5η διάσκεψη της Διακοινοβουλευτικής Πλατφόρμας για την Ιερουσαλήμ που έλαβε χώρα στην Κων . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search