ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Ντόντη

Αρχίζει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, η έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Ντόντη, με τίτλο «Από – χρώσεις», η οποία. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, διευρυμένα, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, λόγω των ειδικών συνθηκών.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 21 Οκτωβρίου. Η Αναστασία Ντόντη-Τσιτσιλιάνη, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Πάτρα και στην Κεφαλλονιά. Πήρε τα πρώτα μαθήματα από τον Σπύρο Σώκαρη στην Πάτρα, και   από τον Βρασίδα Βλαχόπουλο στην Αθήνα. Σπούδασε στο "Technical College of Weybridge" στο Surrey της Μ.Βρετανίας, Σχέδιο, Ιστορία της Τεχνης και Αγγλική Λογοτεχνία. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε Βιομηχανία Ξυλείας και Ξύλινων κατασκευών. Διδάσκει χάθα γιόγκα ιδιωτικά, επί σειρά ετών. Παράλληλα, ασχολείται με την εικαστική έκφραση. Εχει παρουσιάσει έργα της, σε ομαδικές εκθέσεις, σε Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλονιά και Κορώνη Μεσσηνίας.

Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μουσικού Μαΐου, στην Αίθουσα της Συναυλιών Φιλαρμονικής Εταιρείας, Ωδείου Πατρών, το 2015 και το 2019, καθώς και στην Αγγλικανικη Εκκλησία "Άγιος Ανδρέας" Πατρών, το 2017.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search