ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εργαστήρι ακροβατικών πανιών και σκηνικής παρουσίας

Κάθε Πέμπτη από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ στο θέατρο Γραμμές Τέχνης θα πραγματοποιείται το καινοτόμο εργαστήρι συνδυασμού ακροβατικών (εναέριων και εδάφους) από την Ευτυχία Χρυσοβέργη, με αμιγώς σκηνικές τέχνες, όπως Υποκριτική, Σχεδιασμός Φωτισμών, Χρήση Σκηνικών Αντικειμένων.

Το εργαστήρι θα χωριστεί σε τρεις θεματικές ενότητες:

1ο τρίμηνο: Ενασχόληση με τη γνωριμία και την οικειοποίηση του χώρου, της ομάδας, της διδάσκουσας, της χρήσης των πανιών. Εκμάθηση της τεχνικής των εναέριων ακροβατικών και η γνωριμία του κινούμενου σώματος με το έδαφος, θα μονοπωλήσει το 2ο διάστημα..!

2ο τρίμηνο: Συνδυασμός όλων όσα μάθαμε στο 1ο τρίμηνο με βασικές αρχές υποκριτικής και κατανόησης κι εκφοράς κειμένου και σκηνοθετικής γραμμής με λόγο και κίνηση, με αρωγό τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Θεόδωρο Κανδηλιώτη. Τελικός στόχος, ο συνδυασμός λόγου και κίνησης σε όλους τους υποκριτικούς άξονες!

3ο τρίμηνο: Πειραματισμοί με εικαστικές κατασκευές (σκηνικά αντικείμενα, installation, μάσκες, καπέλα κ.λπ.) υπό τις οδηγίες του Eno Shkodrani. Αρχικά θα προσεγγίσουμε τη σκηνογραφία θεωρητικά και το πώς αυτή χρησιμοποιείται στο σύγχρονο κυρίως θέατρο.

Στο τέλος της σεζόν, θα επιχειρηθεί η σύνθεση και αποκωδικοποίηση των όσων έγιναν το προηγούμενο διάστημα και οι συμμετέχοντες θα στοχεύσουν στη δημιουργία παραστασιακού υλικού.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 6998060606 & 6937341717

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πλ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε αστυνομία και   ΕΚΑΒ καθώς άνδρας 68 ετών επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οπο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων της σχημάτισαν αστυνο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search