ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οκτώ συναρπαστικές διαδραστικές περιηγήσεις σε αρχαίες πόλεις και μνημεία

Από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» ανοίγει ξανά τις «πύλες» του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους στον υπερσύγχρονο, φιλόξενο και ασφαλή χώρο του.

Στη «ΘΟΛΟ» Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» οι θεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διαδραστικές περιηγήσεις σε αρχαίες πόλεις και εμβληματικά μνημεία, καθώς και συναρπαστικές τρισδιάστατες ταινίες.

Οκτω συναρπαστικές ταινίες στη θόλο του Ελληνικού Κόσμου

«Αγία Σοφία, 1500 Χρόνια Ιστορίας»

«Περιήγηση στην Αρχαία Ολυμπία»

«Περιήγηση στην Αρχαία Μίλητο»

«Διαδραστική Περιήγηση στην Αρχαία Αγορά των Αθηνών»

«Διαδραστική Περιήγηση στην Ακρόπολη της Εποχής του Περικλή»

«Τιτάνες στην Εποχή των Παγετώνων»

«Δαρβίνος - Το Μυστήριο της Φύσης»

«Ταξίδι στον Κόσμο των Δεινοσαύρων»

 

Πρωτότυπα πειράματα στο ΙΜΕ

Επίσης, το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρουσιάζει τη διαδραστική και επιμορφωτική έκθεση Φυσικής «PLANET PHYSICS». 30 εντυπωσιακά εκθέματα εξοικειώνουν τα παιδιά με τις Φυσικές Επιστήμες μέσα από διασκεδαστικά και πρωτότυπα πειράματα.

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρουσιάζει τη διαδραστική και επιμορφωτική έκθεση Φυσικής «PLANET PHYSICS»

Με όλα τα μέτρα προστασίας η επίσκεψη στο ΙΜΕ

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, χάρη στην προηγμένη τεχνολογικά κατασκευή του, είναι εξοπλισμένο με ειδικό σύστημα νωπού αέρα. Το σύστημα αυτό, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αντικαθιστά τον αέρα σε όλους τους χώρους με φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον. Όλοι οι χώροι απολυμαίνονται συνεχώς, ενώ υπάρχει φροντίδα για την αυστηρή τήρηση της επιτρεπόμενης χωρητικότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να περιηγηθούν με ασφάλεια στον χώρο.

• Κατά την είσοδό σας στον χώρο πραγματοποιείται θερμομέτρηση

• Απαραίτητη η χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους

• Το προσωπικό διασφαλίζει την τήρηση του επιτρεπόμενου αριθμού επισκεπτών

• Τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων (1,5 μέτρο κατ' ελάχιστον) σε όλους τους χώρους αναμονής (ταμεία, πωλητήριο)

Τις Παρασκευές ο «Ελληνικός Κόσμος» θα δέχεται σχολικές επισκέψεις, ενώ κάθε Κυριακή θα είναι ανοιχτός για ελεύθερους επισκέπτες.

Ωράριο λειτουργίας: Παρασκευή 9.00-13.00 (επισκέψεις σχολείων)

Κυριακή 11.00-15.00 (ελεύθεροι επισκέπτες με απαραίτητη προκράτηση θέσεων)

Τόσο για τις προβολές της «ΘΟΛΟΥ», όσο και για την επίσκεψη στην έκθεση συστήνεται η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα επικυρώνονται ανέπαφα, κατά την είσοδο στον «Ελληνικό Κόσμο».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Πύργου που είχε σαν αποτέλεσμα ένας νεαρός να μεταφερθεί με τραύματα στο κεφάλι στο γενικό νοσοκομείο του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Δήμου Πατρέων σχετικά με το περιστατικό ηλεκτροπληξίας μαθητή Λυκείου χθες το μεσημέρι, σε σχολικό συγκρότημα σε προάστιο της Πάτρας. Αμέσως με . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η πόλη της Πάτρας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό κινηματογραφικό προορισμό από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, φιλοξενώντας το Urban Film LUX. Αυτή η μοναδική εκδήλωση προσκαλεί τους κ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣΣύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ τηςΥποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο Νικόλαος Κεραμιδάς, μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια. Γεννημένος το 1957, ξεκίνησε να εργάζεται σε εκτελωνιστικό γραφείο από το 1969 σε ηλικία 13 ετών. Διετέλεσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στον Πύργο , από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματι
Image
Image

Search