ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μεσολόγγι- Κέντρο Λόγου και Τέχνης- Μουσείο Διέξοδος : Ντάπιες Πολιτισμού

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος¨ στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου ,στεγάζεται στο ιστορικότατο κτίριο την Οικεία του Αρχηγού Φρουράς της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου Αθανάσιου Ραζή-Κότσικα.

Ο ιδρυτής και διευθυντής του συγκεκριμένου εμβληματικού Μουσείου κ.Νικόλαος Κορδόσης προσκάλεσε  έναν  καταξιωμένο graffiti-street artist  να εκθέσει έργα του με την τέχνη του γκραφίτι στον συγκεκριμένο χώρο, επιχειρώντας να  κάνει την υπέρβαση στην εποχή των περιοριστικών μέτρων covid-19,που οι χώροι τέχνης αναζητούν νέους τρόπους επικοινωνίας με το φιλότεχνο  κοινό  τους   . 

Η προσωπική εικαστική έκθεση του Γεώργου Παπαγεωργίου-31stillwriting, εντάσσεται από τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης για την επέτειο των 200 χρόνων, από την Ελληνική Επανάσταση 1821, αλλά και των 195 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

«ΝΤΑΠΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» Η υπαίθρια έκθεση graffiti του Γιεώργου Παπαγεωργίου, "έντυσε" εξωτερικά την "Διέδοδο" με ιδιαίτερες εικαστικές δημιουργίες. Ως εκ τούτου, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να την απολαύσουν, να φωτογραφηθούν και να ταξιδέψουν στην ιστορία μέσα από την τέχνη του graffiti .Άτυπα  εγκαινιάστηκε  17 Απριλίου, και θα έχει διάρκεια δύο μηνών στον εξωτερικό χώρο του Ιστορικού  Μουσείου.

#DiexodosMuseum_graffiti

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search