Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η προσέλευση του κοινού στην πολύ ενδιαφέρουσα ομαδική έκθεση «Γραφή και Ανάγνωση ΙII» που πραγματοποιείται στον Χώρο Πολιτισμού “Tatiana Dimou_Artists” στην οδό Τσαμαδού 24 στην Πάτρα.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι : Παναγιώτης Βορριάς |Ηλίας Καφούρος |Νίκος Μόσχος |Ελπίδα Πανονίδου |Κώστας Παππάς.
Οι πέντε (5) καλλιτέχνες συνυπάρχουν συνδυαστικά για πρώτη φορά σε έναν χώρο και η προσωπική καλλιτεχνική τεχνική τους κεντρίζει τις αισθήσεις και το ενδιαφέρον ακόμα και του πιο αμήχανου θεατή.
Είναι αλήθεια πώς ο άνθρωπος σήμερα στέκει με αμηχανία μπροστά στην πρόσληψη και την κατανόηση της σύγχρονης τέχνης, με συνέπεια να αποφεύγει όλο και περισσότερο την ενασχόλησή του με αυτή.
Ωστόσο, η συνολική επιμέλεια των εκθέσεων στον Χώρο Πολιτισμού “Tatiana Dimou_Artists” στην Τσαμαδού 24, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε ο θεατής να έρχεται σταδιακά και σταθερά σε ευγενική επαφή με την σύγχρονη τέχνη, προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας μεταξύ των σύγχρονων καλλιτεχνών και του κοινού.
Το γεγονός ότι η προσέλευση του κοινού είναι σταθερά ανοδική, παρόλο που η έκθεση διανύει την τρίτη εβδομάδα της, ίσως δείχνει ότι το κοινό ωφελείται ποικιλοτρόπως από την σταθερή διαδικασία αλληλεπίδρασης στην οποία εισέρχεται ως θεατής.
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.
Η έκθεση θα φιλοξενείται στον χώρο μέχρι τις 9 Μαρτίου 2023.
Επιμέλεια έκθεσης: Κλεομένης Κωστόπουλος.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : +30 261 400 2113
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 9:00 – 14:30
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 9:00 – 14:00 | 18:00 – 21:00.
Κυριακή: Κλειστά.
Είσοδος: Ελεύθερη.
