ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Συνεχίζονται οι προεγγραφές για το Εικαστικό Εργαστήριο στα Βραχνέικα

Συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι προεγγραφές παιδιών και ενηλίκων για το Εικαστικό Εργαστήριο της Πάτρας και του παραρτήματος των Βραχνεΐκων. Για όσα τμήματα υπάρχει πληρότητα κρατείται λίστα αναμονής για τυχόν ακυρώσεις μέχρι την έναρξη των μαθημάτων. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια μας στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο στην Πλατεία Κορύλλων καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 πμ – 13:00 μμ και στο τηλέφωνο 2610 620-724 τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Η έναρξη των μαθημάτων προγραμματίζεται για τα μέσα του Νοεμβρίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας από το Εκλογοδικείο η εξέταση δύο ενστάσεων σε βάρος βουλευτών των Σπαρτιατών λόγω της ποινικής εκκρεμότητας που εξακολουθεί να υπάρχει μετά την ποινική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Άμεση αναστολή της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Μελισσοβούνι Ερυμάνθου λόγω επικινδυνότητας για την υγεία και την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αποκατάστασης βλάβης στην Δεξαμενή του Σαραβαλίου της οδού Υδάτων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Μαΐου.  Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας με θέμα «Άμεση αναστολή της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Μελισσοβούνι Ερυμάνθου λόγω επικινδυνότητας για την υγεία και την ασφάλεια της ζωής τω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αποκατάστασης βλάβης στην Δεξαμενή του Σαραβαλίου της οδού Υδάτων, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21 Μαΐου.  Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι λόγω των εργασιών, θα υπάρξει διακοπή υ
Image
Image

Search