ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μια Αγάπη Ανέφικτη» της Κατρίν Κορσινί στην Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας

Η ταινία «Μια αγάπη ανέφικτη» (τελευταία του αφιερώματος στην αγάπη), θα προβληθεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας στις 21/10/2019. Η εξαιρετική ταινία της Κατρίν Κορσινί στην πιο ώριμη σκηνοθετική δουλειά της, αφορά μια νέα γυναίκα, μόνη και παθιασμένη με «τυχοδιώκτη» αριστοκράτη. Ένα στιβαρό δράμα χαρακτήρων για μια σχέση χρόνων που κρύβει ένα συνταρακτικό μυστικό.

Σκηνοθεσία: Κατρίν Κορσινί
Σενάριο: Κατρίν Κορσινί, Λορέτ Πολμάς
Ηθοποιοί: Βιρζινί Εφιρά, Νιλς Σνάιντερ, Κοραλί Ρασιέρ.
Φωτογραφία: Ζαν Λαπουαρί
Μοντάζ: Φρεντερίκ Μπελεχές
Μουσική: Γκρεγκουάρ Χετζέλ
Χώρα: Γαλλία, Βέλγιο (Έγχρωμη)
Διάρκεια: 135΄

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Πρώτη προβολή: 18:00
Δεύτερη προβολή: 20:15
Τρίτη προβολή: 22:30

Στα τέλη της δεκαετίας του ’50 η Ρασέλ, υπάλληλος γραφείου, ερωτεύεται τον εύπορο Φιλίπ. Όταν μένει έγκυος, εκείνος αρνείται να την παντρευτεί, αναγκάζοντάς τη να ξεκινήσει ένα μακρύ κι επίπονο αγώνα για να αναγνωρίσει την κόρη τους.

Η Κατρίν Κορσινί -στην πιο ώριμη σκηνοθετική της απόπειρα- διασκευάζει το best seller της Κριστίν Ανγκότ και παραδίδει ένα στιβαρό δράμα χαρακτήρων για μια τοξική σχέση σαράντα χρόνων που κρύβει ένα συνταρακτικό μυστικό. Τέσσερις υποψηφιότητες για τα βραβεία Σεζάρ, μεταξύ των οποίων κι αυτό του Α” Γυναικείου Ρόλου για τη νέα μεγάλη σταρ του γαλλικού σινεμά, Βιρζινί Εφιρά.

Odeon, Veso Mare, Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα |  Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μόνο στα χαρτιά είναι στην πραγματικότητα οι αυξήσεις στον κατώτατο μισθό σε ετήσια βάση, αφού ο πληθωρισμός και η εξωπραγματική φορολόγηση των Ελλήνων κατά 37,5%, επί της ουσίας έ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Έξι χρόνια μετά τη μεγαλύτερη τραγωδία που έζησε η χώρα τις τελευταίες δεκαετίες στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τους 104 νεκρούς, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του για την ενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από 6 έως και 10% ακριβότερο θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι σύμφωνα με στοιχεία του ΙΝΚΑ – Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας», γνωστοποιώντας ότι το αρνί και κατσίκι θα αγ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιος Κούλογλου, τονίζον
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
Image
Image

Search