ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην τελική ευθεία το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο της Πολυφωνικής

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Χριστουγεννιάτικο Κοντσέρτο 2019 που οργανώνουν από κοινού η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας και η εφημερίδα «Πελοπόννησος», και το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου (8 μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως: ακριβώς!!!).

Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της «Πολυφωνικής» που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με πανελλήνια απήχηση.

Θα μετάσχουν η Ορχήστρα «Sinfonica», 400 ερμηνευτές - μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρεις καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνη του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίο Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το κοινό της πόλης μας, θα αρχίσει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί (αριθμημένα εισιτήρια πλατείας και εξώστη), από τα γραφεία της «Πολυφωνικής» (Κορίνθου 280-Γούναρη) και θα συνεχιστεί από Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στα καταστήματα: Βιβλιοπωλείο «Discover» και οπτικά «Καραμούζης».

Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη.

Πλατινένιοι χορηγοί: ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, FERRY CENTER Γ. Τελώνης ΕΠΕ.

Χρυσός χορηγός: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

Ασημένιος χορηγός: Dr PRINOU

Χάλκινοι χορηγοί: S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, DUR

Υποστήριξη: ΟΛΠΑ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ, ΑΤΕ Κ.Χ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, χαρτοποιία ΕLITE, βιοτεχνία ξηρών καρπών ΣΙΔΕΡΗΣ, οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΜΟΧΥ ΗΟΤΕLS, ΜΕD FRIGO, Γραφείο Γ. Τουρισμού ΜΑΡΓΕΛΗΣ, I SEGRETI DI PASTA, ξενοδοχείο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ», εστιατόριο- café «Το Παναχαϊκόν», ΦΑΤΝΗ, βιβλιοπωλείο «DISCOVER», studio SAMMI, φωτογραφίες Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Χορηγοί μπουφέ Σαββάτου: Ζαχαροπλαστείο «SACHER», ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Χορηγοί μπουφέ Κυριακής: Ζαχαροπλαστείο «CARAVEL», ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Ανθοστολισμός: Ανθοπωλείο «ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ»

Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ

Απευθείας ραδιοφωνική μετάδοση: ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ

Μέγας χορηγός Επικοινωνίας: Τhe Best.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδες: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΤRΙP, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΚΟΣΜΟΣ, ΑΧΑΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Ιστοσελίδες: achaianews.gr, pelop.gr, PATRAS EVENTS.gr, Tempo24.gr, dete.gr, ACHAIA NEWS.gr, BEST TV PATRA ,patratora, kirix.gr, Apatras.gr, patramou.gr, Juniors Club.gr, 4PRESS.gr, Ραδιοφωνικοί σταθμοί: EΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΝΤ1 radio Patras, max 93.4 fm, Ανοιξη 100,7 fm, ALPHA PATRAS 94,4, Top fm 93, ΡΥΘΜΟΣ 94,9, RADIO 9,15 FM, Sfera 96,6, red PATRA 102,7, ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3, UP FM, Ρ/Σ ΛΥΧΝΟΣ, Τηλεοπτικοί σταθμοί: BEST TV Πάτρα, IONIAN, SUPER B, LEPANTO, ΛΥΧΝΟΣ, UPwebTV.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλε σε δύο πλαστικές σακούλες είκοσι χιλιάδες ευρώ για να σώσει τη ζωή της κόρης του. Τόσο κόστισε η απάτη σε έναν ηλικιωμένο στην Τήνο καθώς «αετονύχηδες» κατάφεραν να τον εξαπα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:12 τα ξημερώματα της Τετάρτης  (15/5) στην Λακωνία.   Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγική τροπή πήρε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 42χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης. Η σύζυγος δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνισή του. Οπως είπε η γυναίκα, ο σύζυγός της πήγε χθες τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στην Κηφισιά καθώς ένα 5χρονο αγοράκι έμεινε ξεχασμένο μέσα σε ένα σχολικό λεωφορείο για πάνω από 6 ώρες! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για σήμερα Τετάρτη 15 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτι
Image
Image

Search