ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πόσο θα κοστίσει φέτος ο κρυμμένος θησαυρός

Στις 24.668 ευρώ φτάνει ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης του Κρυμμένου Θησαυρού του 2020, σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Καρναβάλι Πάτρας.

Όπως είναι γνωστό, τη διοργάνωση του Κρυμμένου Θησαυρού του Πατρινού Καρναβαλιού του 2020, θα αναλάβει το πλήρωμα 222, το οποίο πέρυσι κατάφερε να βρει τον Κρυμμένο Θησαυρό, με επικεφαλής τον Αρίστο Σταθόπουλο.

Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, ο υπεύθυνος της διεξαγωγής του παιχνιδιού Αρίστος Σταθόπουλος παρουσίασε την πρόταση προϋπολογισμού για τη διοργάνωση, η οποία συνολικά έφτανε τις 26.668 ευρώ.

Στον προϋπολογισμό, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα, περιλαμβάνονται κονδύλια που αφορούν τόσο τη διεξαγωγή των παιχνιδιών όσο και διάφορα αναμνηστικά για το Παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων προβλέπονται έξοδα για αγορά υλικών για κατασκευές που ανέρχονται στις 4.500 ευρώ, για την παρουσίαση παιχνιδιών που φτάνουν στις 2.500 ευρώ, για τα βραβεία και τα αναμνηστικά 1.400 ευρώ, για 500 pins 3.596 ευρώ, για την σακούλα του Κρυμμένου Θησαυρού - τσάντα παράδοσης των θεμάτων που φτάνει τα 1.200 ευρώ, για την κατασκευή των Παιχνιδιών κονδύλι 1.500 ευρώ αλλά και για κοστούμια για τις ανάγκες του Κ.Θ. και της ομάδας διοργάνωσης που φτάνουν τα 1.400 ευρώ. Παράλληλα, έχουν προβλεφθεί κονδύλια για εκτυπώσεις και δημιουργικό εκτυπώσεων, την προβολή, την ηχητική, φωτιστική κάλυψη και τη φωτογράφιση, για banners και λοιπά αναλώσιμα υλικά.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Δεχθήκαμε λεκτική επίθεση από τον Φλώρο, άρχισε να μας απειλεί και να μας βρίζει. Για να τον αποφύγουμε λοιπόν βγήκα εκτός της αιθούσης» περιγράφει ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 3-0 στην OPAP Arena από την ανώτερη ΑΕΚ, η οποία παρέμεινε πρώτη διευρύνοντας τη διαφορά από τους πράσινους στο +4, με τον Φατίχ Τερίμ να δηλώνει πω . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Η . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης και οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου μειώθηκαν αισθητά. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Άρη για την 7η αγωνιστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση: Η έναρξη λειτουργίας των απογευματινών χειρουργείων στην περιοχή μας αναδεικνύει καθημερινά την κυνική ομολογία της κυβέρνησης, ότι οι ασθενείς καλούνται να ξεπεράσουν τις τεράστιες αναμο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κατά την σημερινή (Τετάρτη 24 Απρίλη) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, για το θέμα των συμβασιούχων της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, το Σώμα ενέκρινε, κατά πλειοψηφία, την ακόλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη  στο Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών  (ΚΕΔΜΟΠ -Χάρισε Ζωή) πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 ο Αναπληρωτής Περιφερειά
Image
Image

Search