ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Sold out και οι δύο συναυλίες του Μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Κοντσέρτου της Πολυφωνικής

Μόλις μία εβδομάδα χρειάστηκε για να διατεθούν ΟΛΑ τα εισιτήρια του ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟΥ 2019, που οργανώνουν από κοινού η ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΤΡΑΣ και η Εφημερίδα ‘’ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ’’ και που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Δεκεμβρίου [8 μ.μ. και 7.30 μ.μ. αντιστοίχως: ΑΚΡΙΒΩΣ!!!] Η γιορταστική αυτή διήμερη συναυλία, αποτελεί μία από τις πλέον λαμπερές και πολυαναμενόμενες παραγωγές της ‘’ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ’’, που ξεκίνησε το 1996 και πλέον έχει γίνει θεσμός, με Πανελλήνια απήχηση. Θα μετάσχουν η Ορχήστρα ‘’Sinfonica’’, 400 ερμηνευτές- μέλη του Οργανισμού, αλλά και τρείς καταξιωμένοι σολίστ. Πρόκειται για τη διάσημη μέτζο σοπράνο Ρόζα Πουλημένου, υπεύθυνης του Τομέα Μονωδίας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου Κέρκυρας, για τον διαπρεπή τενόρο και πρωταγωνιστή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννη Χριστόπουλο, αλλά και για τον σολίστ του oboe Κώστα Γιοβάνη, κορυφαίου Α΄ της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

Το Κοντσέρτο θα πραγματοποιηθεί με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Ιδρύματος Ιωάννη και Ευτέρπης Τοπάλη. 

Πλατινένιοι χορηγοί: ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας ΑΒΕΕ, FERRY CENTER Γ. Τελώνης ΕΠΕ. Χρυσός χορηγός: ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - Ασημένιος χορηγός: Dr PRINOU Χάλκινοι χορηγοί: S/M ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, DUR

Υποστήριξη: ΟΛΠΑ, ΤΙΤΑΝ, ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, ΚΤΕΛ ΑΧΑΙΑΣ, ΑΤΕ Κ.Χ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, χαρτοποιία ΕLITE,

βιοτεχνία ξηρών καρπών ΣΙΔΕΡΗΣ, οπτικά ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ, ΜΟΧΥ ΗΟΤΕLS, ΜΕD FRIGO, Γραφείο Γ.

Τουρισμού ΜΑΡΓΕΛΗΣ, I SEGRETI DI PASTA, ξενοδοχείο ‘’ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ’’, café- restaurant ‘’Το

Παναχαϊκόν’’, ‘’ΦΑΤΝΗ’’, βιβλιοπωλείο ‘’DISCOVER’’, studio SAMMI, φωτο Χάρης Αναγνωστόπουλος.

Χορηγοί μπουφέ Σαββάτου: Ζαχαροπλαστείο ‘’SACHER’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Χορηγοί μπουφέ Κυριακής: Ζαχαροπλαστείο ‘’CARAVEL’’, ΛΟΥΞ, ΚΑΣΤΡΟ

Ανθοστολισμός: Ανθοπωλείο ‘’ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ’’

Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ - Απ’ ευθείας ραδιοφωνική μετάδοση: ΕΡΤ ΠΑΤΡΑΣ

Μέγας χορηγός Επικοινωνίας: thebest.gr

Χορηγοί επικοινωνίας: εφημερίδες: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΤRΙP, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,

ΚΟΣΜΟΣ, ΑΧΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ, Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ, 7 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,

ιστοσελίδες: pelop.gr, PATRAS EVENTS.gr, Tempo24.gr, dete.gr, ACHAIA NEWS.gr, patratora, kirix.gr,

Apatras.gr, patramou.gr, Juniors Club.gr, 4PRESS.gr, ραδιοφωνικοί σταθμοί: EΡΤ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΝΤ1 radio

Patras, max 93.4 fm, Άνοιξη 100,7 fm, ALPHA PATRAS 94,4, Top fm 93, ΡΥΘΜΟΣ 94,9, RADIO 9,15

FM, Sfera 96,6, red PATRA 102,7, ΣΠΟΡ FM ΠΑΤΡΑΣ 96,3, UP FM, Ρ/Σ ΛΥΧΝΟΣ, τηλεοπτικοί σταθμοί:

IONIAN, SUPER B, LEPANTO, BEST TV PATRA, ΛΥΧΝΟΣ, UPwebTV.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search