ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην Κηφισιά την Κυριακή η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής

Αναχωρεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 για την Κηφισιά, η Παιδική Χορωδία της «Πολυφωνικής» προκειμένου να μετάσχει στην 4η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών, που οργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Απόλλων Μουσηγέτης», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Δήμαρχος Βασίλης Γκατσόπουλος» του Δήμου Κηφισιάς στην οδό Μυρσίνης και Διονύσου, στις 11 το πρωί και στην οποία θα μετάσχουν προσκεκλημένες 5 χορωδίες.

Η συνάντηση θα γίνει υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», του Δήμου Κηφισιάς.

Η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής, που προσκαλείται για 4η φορά στη συγκεκριμένη συνάντηση, θα ερμηνεύσει τα έργα: ‘’IN MEMORIAM’’, CHRISTOPHE BARRATIER- BRUNO COULAIS (Από την ταινία: ‘’Τα παιδιά της Χορωδίας’’), ‘’BO YAVO HABOKER’’, Στίχοι: Bruria Schweitzer, JOSEF HADAR, ‘’ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ- ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ’’, Στίχοι: Νίκος Γκάτσος, ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ, Επεξεργασία: ΠΑΝΟΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ‘’EV’ RYBODY WANTS TO BE A CAT’’, (Από το ‘’Τhe Aristocats’’ του Walt Disney), Στίχοι: Floyd Huddleston, AL RINKER, ‘’TRITSCH- TRATSCH- POLKA’’, Op. 214, JOHANN STRAUSS II.

*Τη χορωδία θα διευθύνει η Αρετούσα Νικολοπούλου ενώ πιάνο θα παίξει η Μαρίνα Μυλωνά (καθηγήτριες του Ωδείου της «Πολυφωνικής»). Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, Μαέστρος Σταύρος Σολωμός, ενώ θα συνοδεύσουν η Διοικητική Διευθύντρια του Ωδείου, πιανίστα Έφη Καββαδία- Ζέρβα και η Έφορος του τμήματος, Σοφία Αλεξοπούλου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη σύλληψη του ανεξάρτητου βουλευτή Κ. Φλώρου μετά τη πρωτοφανή χειροδικία έναντι του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένου προχώρησε η φρουρά της Βουλής. Όπως ενημέρωσε ο Πρ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτοφανές επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο, σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πλ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα σε αστυνομία και   ΕΚΑΒ καθώς άνδρας 68 ετών επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή του, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου. Ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά τρεις δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Μακρυνείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 13χρονη μαθήτρια την ώρα που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου της.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δικογραφία σε βάρος μιας 13χρονης και των γονέων της σχημάτισαν αστυνο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε σε βίντεο στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στην ανάρτησή του αναφέρεται στην κα
Image
Image

Search